Markus Allard intervjuar Aftonbladet

MEDIA. Aftonbladet ville intervjua Markus Allard om tonen i hans program på Riks. Markus passade på att ringa upp journalisten och ställde lite egna frågor. Det visar hur dåliga journalister är, i varje fall Aftonbladets journalister.

Om Markus Allard på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Markus Allard intervjuar Aftonbladet

 1. Kampen om Sverige bilden handlar det om, Aftonbladet har inte längre exklusiv ensamrätt och det svider!

  • Euro.

   A-blaskan är rökt, har inte köp ett på över 30 år och så får det bli….sotdöden passar bäst…för skiten.

 2. Jätteintressant! Väldigt fascinerande! Två världar som möts! Tänk om det kunde vara mer av sånt!!!

 3. Tyvärr kunde jag inte höra vad AB-journalisten sa så samtalet blev ointressant. Synd med dåligt ljud!

 4. Jag ogillar kommunisten Allard. Han är en ulv i fårakläder. Vill förmodligen ha kaos och revolution som kommunister normalt vill. Varning!

  1
  19
  • Han är en frisk, okonventionell fläkt tycker jag! Liksom Alexander Bård! Båda säger sig vara marxismen! Henrik Jönsson, säger sig vara liberterian! Men det är svårt det där, att kategorisera nytänk, i vedertagna termer! T ex SD som nationalkonservativa! Men det duger! De ruskar om i nytänk, och det är bra för samhällsutvecklingen, även om begreppen, och epiteten, inte är så exakta alla gånger! De är för frihet, och fritänkande i alla fall, alla tre!

 5. Heja Markus du är så bra, fortsätt kasta sanningen i halsen på förrädarna med ditt raka språk. Helt uppenbart blir de väldigt störda av att bli offentligt påkomna.

  38
  1

Kommentera