Alla går att integrera utom muslimer…

ISLAM. Mikail Yüksel, är turkisk islamist och partiledare för partiet Nyans som vill införa sharialagar i Sverige och har fokus på muslimska rättigheter i Sverige.

-Pettersson säger att många svenskar arbetar på helger så det kan muslimer också göra. Passar inte det så finns det c:a 50 muslimska länder att flytta till.

Svearike, bebott och styrt av ett folk som benämns svear, troligen första gången omnämnd i skrift av den romerske historikern Tacitus år 98 e.Kr. men det egentliga Sverige bildades vid befrielsekriget 1521 och när Gustav Vasa valdes till kung i Strängnäs 6 juni 1523, Sveriges Nationaldag.

Under hela denna tid har invandring förekommit. Olika grupper av människor har invandrat till landet sedan Vasas tid och tidigare.

 • Hansatyskar under medeltiden
 • finnar som bosatte sig i Mälardalen under 1500-talet
 • zigenare eller romer som började komma redan på 1500-talet
 • valloner som lockades hit för att lära ut järnhantering i slutet av 1600-talet
 • savolaxfinnar som under 1600-talet beviljades viss skattefrihet om de bosatte sig i urskogen — det som nu kallas finnmarkerna
 • judar som tilläts etablera sig i fyra svenska städer under 1700-talet, mellan början på 1600-talet och början på 1800-talet var det ytterst svårt för icke-protestanter att invandra, alltså judar och katoliker var ej önskvärda
 • franska konstnärer, filosofer och intellektuella under 1700-talet
 • italienare som kunde göra stuckatur när 1800-talets stenstäder byggdes
 • skottar som bland annat startade bryggerier.

Fram till andra världskriget rörde det sig om några tusen per år men efter kriget ökade invandringen kraftigt för att kulminera på 1960 och 1970-talet för att under 1980-talet för första gången ändra karaktär från arbetsinvandring till asyl/bidragsinvandring och anhöriginvandring.

Idag, när vi har en massinvandring av aldrig tidigare skådad storlek är det lockande för många att göra historiska jämförelser. Vissa hävdar att Sverige inte varit främmande för invandring och att landet aldrig varit etniskt homogent. Ärkebiskopen Antje Jackelén uttryckte exempelvis i Almedalen att ”det i Sverige finns en falsk uppfattning att landet tidigare varit homogent, invandringen har funnits hela tiden”.

Aldrig tidigare har någon grupp krävt egna lagar och helgdagar. Det är bara att inse att …

Alla går att integrera utom muslimer

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Alla går att integrera utom muslimer…

 1. Jag firade min 60 årsdag i Turkiet. Vid en promenad hörde jag ett böneutrop, jag rös av obehag! Jag skakade av mig olustkänslan och tänkte på hemresan om några dagar till Sverige ett kristet land. Varföt har ingen av dessa politiker satt stopp i god tid för islams etablering? Ryggradslösa amöbor har styrt landet för lång tid. Nu är det för sent.

 2. Om dom är så kaxiga i Sverige, kan dom åka tillbaka till Mellanöstern och vara lika kaxiga och kräva det de vill ha där. Varför har dom kommit hit över huvud taget? Är dom arbetsskygga och vill leva på bidrag?

 3. Inkluderande…?
  Som ditt hemland turkiet där kristendom är nära nog förbjudet.
  Du och de dina är här för att ta över. Så enkelt är det.

  10
  • Vi var någorlunda homogent, tills Palme förstörde allt, och precis som Hitler, började förgöra och utrota vårt folk! Innan, fanns det invandrare, men inte så att det störde nämnvärt! Från millennieskiftet eskalerade det, och Sverige blev aldrig sig mer likt!!

   Våran Hitler: Olof Palme!

   Vårat Holocoast: Reinfeldtdoktrinen!

   12
   1
 4. Nja, jag håller inte riktigt med Pettersson. I språklagen från 2009 finns fem (fyra) minoritetsspråk; samiska, finska, meänkieli, romani chib och jiddisch. (Meänkieli är egentligen finsk dialekt från tiden före finska språkets reformering på mitten av 1800-talet.) Enligt den så är inte samer, zigenare och [öst]judar integrerade i det svenska samhället. Tornedalingarna, även kväner eller tornedalsfinnar, integrerades bryskt i det svenska samhället. Dock inte lika bryskt som skåningar, blekingar eller hallänningar ett par århundraden tidigare.

 5. VISS skillnad på människor med en nära kultur, språk och religion.

  Detta till skillnad från dagens MASSINVANDRING från totalt diametralt annorlunda kulturer och som inte på några som helst sätt och vis har uppnått den utvecklingsnivå som vi i Sverige och jämförbara länder uppnått.

  Alla vet väl att analfabetismen i Sverige har stigit rekordartat sedan 90-talet från att tidigare ha varit i stort sett obefintlig.

  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/arbetsformedlingen-finns-inga-jobb-for-utrikesfodda-analfabeter

  14
 6. Precis som med flyktingarna efter andra världskriget är det bara att tacka dagens “flyktingar” för besöket och skicka hem dem igen.
  Det är fred i Syrien, Irak, Iran, Libanon, Afghanistan, Eritrea, Somalia och Sudan.

  33
  1

Kommentera