Malmö, sossar och islam hänger ihop

ISLAM. Den 27 maj genomförs en konferens i Malmö av European Palestinian Conference. Konferensen har fått en enig, och kraftig kritik från såväl staten Israel men främst från PLO och den Palestinska myndigheten. Konferensens leds av en av Israel terrorklassad nederlänsk-palestinsk medborgare som tidigare varit delaktig i finansiering av terrororganisationer, rapporterar Ledarsidorna.se bakom betalvägg.

Minns ni när Elsa Widding fick känna på drevet efter en konferens i Norge?

När sossar och vänsterblivna är på konferens med islamister och antisemiter är det tyst på public service.

S lovar att samarbeta med Sveriges muslimska råd…

Malmö styrs av Socialdemokraterna, Liberalerna och Miljöpartiet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Malmö, sossar och islam hänger ihop

 1. Vad säger folkpartiets Mats Persson om detta?
  Det här borde väl leda till kraftiga krevader om förintelseförnekelse och antisemitism?
  Inte det…?

 2. När Socialdemokraterna startade sin import av muslimer då STARTADE SVERIGES NEDGÅNG OCH FALL !
  Ps. det är bara att inse någon återgång till ett normalt Sverige kommer inte att ske .

 3. Stefan Löven skulle ta kraftag mot antisemitismen. Nu ligger vi på första plats då det gäller judehat. Sverige ligger först med allt som är negativt och det bara fortsätter!

  24
  1
 4. I dagens konferens i Malmö ställer svenska politiker upp på Hamas agenda. Deltar gör riksdagsledamöter från tre partier, Ola Möller, Jamal El-Haj och Azra Muranovic från Socialdemokraterna, Håkan Svenneling och Malcolm Jallow från Vänsterpartiet, samt Jacob Risberg från Miljöpartiet. Bland talarna finns också den f.d. svenske diplomaten Ingmar Karlsson, som läs och häpna, ska ha sagt att ”Islamiska statens kalifat var bättre än Israel”!!!!

  Konferensens huvudtema är palestiniernas s.k. “heliga” rätt att återvända till “sitt” land, för att utplåna världens enda judiska stat och ersätta den vad som i så fall blir världens arabiska stat nr. 23 och världens muslimska stat nr. 58. Under de senaste 75 åren har arabländerna jagat ut sin judiska befolkning som minskat från nära en miljon till några tusen. Även i andra muslimska länder har antalet judar minskat lika kraftigt, t.ex. i Iran och Turkiet.
  https://miff.se/sverige-och-israel/svenska-politiker-staller-upp-pa-konferens-med-hamas-agenda/

  21
 5. Malmö, sossar, islam och kommunbidraget på över 6 miljarder hänger ihop.

  30
  0
 6. Imamen Hassan Moussa, som är medlem i svenska Fatwarådet, får runt 25 000 kronor i månaden av Saudiarabien för att sprida islam.
  https://bulletin.nu/kand-svensk-imam-finansieras-av-saudiarabien-for-att-sprida-islam

  Saudiarabien har finansierat ytterligare en medlem i det svenska Fatwarådet, det handlar om imamen Saeed Azam, ordförande för Fatwarådets Malmö-avdelning, och som tagit emot oredovisade inbetalningar på sitt konto med över 320.000 kronor.
  https://doku.nu/2022/11/22/saudiarabien-betalade-svenska-fatwaradets-ordforande/

  30
 7. Konferens där skumma typer antas deltaga…Hmm…Brukar ju ge en fribiljett till sällskapet “Politiska vilden”. Eller är det skillnad på folk o folk ?

  24
  • Det blir fler och fler kriminella organisationer i Sverige.
   Och makthavarna slickar med.
   Kan svarta pengar ha med det att göra?

Kommentera