Ryssland förbereder “olycka vid kärnkraftverk”

UKRAINA. Ryssland planerar en iscensatt olycka vid kärnkraftverket i Zaporizjzja, enligt Ukrainas försvarsministerium.

I ett Telegraminlägg, som inte verifierats av oberoende källor, påstår Ukraina att en attack kommer att genomföras inom de närmaste timmarna.

Skulden ska sedan läggas på Ukraina.

Syftet ska vara att provocera fram en internationell utredning och sätta tillfälligt stopp på striderna när Ukrainas motoffensiv inletts.

“Ryssarna kommer att använda denna paus för att omgruppera ockupationsstyrkan och stoppa den ukrainska motoffensiven”, skriver försvarsministeriet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ryssland förbereder “olycka vid kärnkraftverk”

 1. KÄNNER NI IGEN MÖNSTRET??

  *CIA finansierar planeringen av ett massmord.
  *CIA arrangerar med propaganda (Västvärldens samlade MSM/Public Service) med färdigskrivna artiklar mm som skall utsändas enligt tidsplan. Uppgiften från Ukrainas “Försvarsministerium” är en av många dylika artiklar.
  *UK lägger upp en genomförandeplan och samlar vapen, gifter etc, som levereras till attackstyrkan, samt kontaktar genomförare.
  *Ukraina upprättar en attackstyrka (de sannolikt kommer att kalla “ryska frihetskämpar el dyl) och slår till
  *Sedan strömmar en mängd videos, artiklar, intervjuer runt i västvärldens media för att underblåsa “fasan” över vad “Ryssland” gjort. FN resp EU-kansliet förfasar sig mm.

  Det fungerade länge i Syrien, tills CIA ett par gånger publicerade artiklarna någon dag INNAN attackerna skedde. Det är också en “svensk” sosse-specialitét att medverka i dylikt med finansiering (via bl a trixade SIDA-medel)

  10
  27
  • Spasibo tovaritsch Roland för att berätta för oss hur Kreml tänk lägga upp narrativet.

   8
   6
 2. Ja Sovjetunionen har ju redan sjutit Tjernobyl i luften och det är ju del av ukriana !? Och det var kanske inte bara otur.

  Och det betyder ju att man borde föse ukriana med kärnvapen om ukriana krävt kärnvapen under Gorbatjov då hade man inte haft dessa proplem galna KGB officerarerare

  5
  6
 3. Bra av Ukraina att gå ut med detta. Putin & Co är redan bakbundna av sina lögner och misslyckanden. Men vi får avvakta och se.

  60
  19
 4. Förmodligen Ukrainsk propaganda skapad för att skrämma kvinnorna i väst, som är livrädda för kärnkraft, till att ge mer pengar.

  30
  78
  • Skulle inte förvåna mig om det är tvärt om. Går inte att tro på någonting i det här läget.

   27
   77

Kommentera