19 thoughts on “SD sviker Elsa Widding

  1. Där passerades en gräns även för mig, adjöss SD, Landet är dömt till en plågsam undergång, stackars barn i detta syltryggsland.

    10
    2
  2. Men det är verkligen ynkligt att partiet inte går ut och försvarar en av sina egna, utan
    låter en ”CHATTE” från ett lindansarparti stå och ta heder och ära av en person som
    vet vad hon talar om, vilket man inte kan säga om chatten från liberalerna?

    17
    • Det är ju problemet i Sverige…. finns 8 partier MEN deras politik skiljer inte mer än att det räcker till 3-4partier…. bara att se hur man ”stulit” andra partiers politik…. en av de mer uppenbara är ”Sveriges arbetarparti” ett parti till vänster och ett parti till höger…..eller alla partier som har liberala saker….. feministiska saker osv osv….

      9
      2
    • Det är inte SD som har svikit Elsa utan det är Elsa som har svikit SD och vi som har kryssat henne genom att ge sig ilag med putinister, antivaxxare och diverse kufar med mer eller mindre troliga konspirationsteorier.
      Elsa fick förmånen att ha riksdagen som plattform till att argumentera för sin/vår sak.
      Tyvärr så stod hon inte pall för trycket verkar det som.

      5
      33
      • Att kritisera det mesta kring samhällets hantering av ”pandemin” är demokrati….. den som inte förstår att det har ”tvingats” på folk ett preparat miljarder i miljarder doser har jättesmå händer…… Att låta ”putinister”, antivaxxers och diverse kufar med mer eller mindre troliga konspirationsteorier.” debattera…. men Kent vill inte grunda sig på fakta utan hoppar in direkt på ad hominem googla om ni inte vet….. Om man har fått ett uppdrag att hjälpa väljare under 4 år skall utvärderingen göras efter dessa 4 år…… inte efter ett halvår….. Till Kent…. nya rön vetenskapligt grundade:
        Vaccinen är säkra och effektiva trots att Schweiz stoppat alla, UK vaxar ingen under 75, Thailand?, Sverige vaxar ingen under 50 sedan vill våra partier betala för att föräldrar skall få vaccinera sina barn i andra länder…. minskande länder som tillåter detta……
        så:
        – alla kan smittas
        – alla smittade kan smitta andra
        well Kent
        De som avlider med viruset har en överrepresentation av vaxade…. dessutom de som avlider pga viruset är endast knappt 20% vaxade…. blev många siffror Kent men då personal som utför vaccineringarna jublar då de kommer att få den 6:e dosen av ”det säkra och effektiva” efter 2 år av användning…… ungefär som att ta Alvedon mot feber eller huvudvärk…. Vore berikande om man har åsikter/argument och inte bara hyllar big farma…..
        Hemskt men sant om smittspridning är samma lika vare sig man är vaxad eller inte är valet endast något som påverkar individen….. kanske dags att tänka vidare Kent

        6
        1
      • Och vad vill du ha sagt med det? En röst på Elsa var uppenbarligen en röst mot Elsa och det hon står för.

        Ett valt ombud ska tillvarata främst sina väljares intressen framför sina egna och före partiets.

        Allt annat brukar kallas partipiska och det är inte det minsta demokratiskt. Det är dåligt beställt med demokratin i Sveriges Riksdag.

    • Heter det passerat Rubicon? SD har gått från en bra politik till en sosse politik…. kan inte vara ett vinnande koncept då vi redan har ett stort parti som har denna politik

      4
      1

KommenteraAvbryt svar