Glest på nationalisternas första maj

INRIKES. Nordiska motståndsrörelsen (NMR) höll under måndagen en första maj-manifestation i Sundsvall. Mötet, som var tänkt att samla nazister från hela landet lockade endast ett 30-tal personer. På Alternativ för Sveriges (AfS) manifestation i Stockholm var det också glest bland åhörarna.

Nordiska motståndsrörelsen, NMR, utanför LO-borgen i Stockholm. Bild: NMR

I Sundsvall samlade NMR runt 30 aktivister och några åhörare ur allmänheten, trots att organisationen uppmanat anhängare från hela landet att delta. Där var NMR som vanligt, förintelsen har aldrig ägt rum, problem ska lösas med giljotin och folktribunaler och politikernas blod ska flyta. Valresultat 2018 0,03 procent och 2022 0,01 procent.

På Alternativ för Sveriges manifestation var det också glest bland åhörarna. Partiledaren Gustav Kasselstrand talade för ett 70-tal åhörare och sympatisörer i Björns trädgård, på Södermalm i Stockholm. I talet tonade han ned eventuella förväntningar på att partiet ska nå några större framgångar kommande val. AfS valresultat är usla i förhållande till retoriken, 2018 fick man 0,31 procent och 2022 0,26 procent.

På senare tid har AfS även drabbats av interna konflikter. Främst har kritik riktats mot hur partiledningen använt partikassan för att betala ut arvoden till sig själv snarare än att göra investeringar i partiarbetet. Kasselstrand kritiseras också för att han sällan deltar på möten eftersom han bosatt sig i Finland.

-Pettersson tycker det är märkligt att media och politiker talar så mycket om högerextremister när det finns mängder med islamister i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Glest på nationalisternas första maj

 1. Detta är bara nåt konstigt! Det är därför det inte drar nå folk!

  1
  1
 2. EXPO är en av de största supportrarna till högerextremismen i Sverige. Det finns ingen bättre mediamaskin än EXPO för högerextrema. EXPO är skattefinansierat dvs högerextremismen har skattefinansierad annonsmaskineri.
  Fimpa EXPO och högerextremismen tappar 98% uppmärksamhet. När EXPO påstår sig bevaka högerextremismen så är det EXPOs egna annonskampanj för att hävda sitt existensberättigande. Ungefär som en läsk eller chokladkaka.

  12
  1
 3. NMR, vad har dom för funktion?
  Jag vet var dom ska vara, ska förbjudas på rot.

  8
  6
 4. Nåja det var rätt ingen vidare uppslutning på sossarnas aktiviteter på orten heller. Kanske en och annan NMRare bestämde sig för att njuta av vädret istället. 😉

  15
  1

Kommentera