Ibn Rushd får miljonbidrag av Göteborg

ISLAM. Ibn Rushd är ett studieförbund bildat 2001 som arbetar inom den muslimska befolkningsgruppen. Fokus ligger arabiska språket, islam och muslimers rättigheter. Sedan 2008 har förbundet rätt till statsbidrag, alltså skattepengar via Folkbildningsrådet. Ibn Rushd bilades år 2001 på initiativ av Islamiska förbundet i Sverige och har kopplingar till terrorklassade Muslimska brödraskapet.

Politikernas naivitet, godtrogenhet och ovilja att stöta sig med muslimska väljare har paralyserat beslutsfattare och öppnat dörren för Muslimska brödraskapet i Sverige”

Det omstridda studieförbundet Ibn Rushd kommer att få 1,1 miljoner kronor i bidrag från Göteborgs stad. Beslutet fattades efter att studieförbundet meddelat att de inte kommer ha någon verksamhet ihop med Bellevuemoskén under året.
Det viktiga är att inga pengar går till Bellevuemoskén, säger Jenny Broman (V), rapporterar Göteborgs-Posten, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson har många gånger tagit upp Ibn Rushd som är en muslimsk organisation som ofta har fått ”äran” att vara med på bloggen, läs HÄR. Nu är det tack vara flata politiker dags igen. Studieförbundet Ibn Rushd tillhör samma sfär av organisationer som Islamiska Förbundet i Sverige, Sveriges Unga Muslimer och Islamic Relief.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Ibn Rushd får miljonbidrag av Göteborg

  1. Du är fortfarande för blåst för att förstå skillnaden sozzetrollet Sala. MP:s makt berodde på att sozzarna var så maktkåta att de lät sig styras av de Gröna Khmererna. Eftersom inget part vill släppa in SD i regeringen så är bara alternativen. Sitt lugnt i båten och försök få igenom så mycket som möjligt, eller lev rövare och ställ ultimativa krav och bädda för en ny rödgrön regering, kanske t.o.m med stöda L, KD eller M, eller kanske alla tre. Om sozzarna hade varit öppna för ett samarbete med SD så hade det varit ett helt annat läge. Du kan lägga ner din barnsliga anti-SD propaganda nu. Du har passerat gränsen för tröttsam för länge sedan. Jag antar att du är utrusta med en någorlunda fungerande hjärna, försök använda den.

  2. ”.. Beslutet fattades efter att studieförbundet meddelat att de inte kommer ha någon verksamhet ihop med Bellevuemoskén under året…”

    Hur j-vl- naiva och godtrogna får man vara ?

    41
  3. ISLAMISERINGEN fortsätter trots löften om motsatsen.

    FOLKUTBYTET fortsätter!!

    MIGRATIONEN rullar vidare!!

    INVANDRARKRIMINALITETEN ökar!!

    VÅLD OCH TRAKASSERIER MOT KVINNOR ökar!!

    VAR DET DETTA DU RÖSTADE FÖR 2022?? …..kommer du att rösta annorlunda 2026?

    36
      • Öskute, ett alternativ vore att ta tillbaka statskyrkan, ett annat vore att INTE ge en krona till någon form av religiös fördumning, ett annat vore att religiös verksamhet fick hållas på helgerna, vad gäller migrationen så går det att ta bort asylmottagandet, ännu ett alternativ vore att begreppet vandel togs på allvar och att allah kriminella ytlänningar faktiskt utvisades, ännu ett alternativ är att återvandring stimuleras, vad gäller kvinnofrid skulle straffskalan kunna höjas till tex minimum 5 år .

        Så det finns nog alternativ men politikerna VÅGAR INTE!!!

        Se bara på (SD 20%) som gör NADA medans (MP 4%) styrde Sverige flera mandatperioder.

        5
        2
      • Alternativet, är också, ATT KROSSA SOCIALDEMOKRATIN OCH DESS BYRÅKRATI!

        Tänk på det nu den 1:a maj, när de förtryckarna, och terroristerna manifesterar sin makt över oss, de asen!

    • Det är inte SD:s fel!

      Det är socialdemokraternas byråkrati, och det regelverk de implementerade under sin tid vid makten, som hämmar och stoppar upp förändring!

      De asen, visste tyvärr vad de gjorde!

      Lyssna vad Lydvig Aspling säger här:

      https://riks.se/video/vad-ar-det-som-hander-med-invandringen-till-sverige/

      1989, kunde man enkelt, bara fatta ett regeringsbeslut på en vecka! Det går inte längre p g a sossarnas införda hämmande regelverk!

      • Annars, finns ju ALLTID Afs, om SD, verkligen skulle missköta sig! Men jag tror inte de gör det! Inte än så länge, I varje fall!

        2
        1
      • Afs är ett säkert kort. Jeff Ahl (Afs) har sagt att de aldrig kompromissar när det gäller invandringen. Det innebär att Afs måste få drygt 50 procent i något val.

        I valet 2018 fick Afs 20290 röster, 0,31 procent.

        År 2022 fick Afsl totalt 16646 i riksdagsvalet, vilket motsvarar ett stöd på 0,26 procent.

KommenteraAvbryt svar