Nu vill muslimerna ta ett steg till i sin taktik för att ta över landet

ISLAM. Nu har svenska muslimer fastat i 30 dagar under den heliga månaden och avslutat sin andra högtid eid, dagen då fastan bryts. Det är alltid lika slående hur hatet sprids mot muslimer när det är dags för ramadan eller när eid ska firas. Hatet sköljer över oss bara för att vi utövar vår tro i enlighet med svenska lag, skriver den f.d. socialdemokraten, numera vänsterpartisten Mohamed Nuur på Aftonbladet.

Det vi 800.000 muslimer i Sverige behöver är att få fira vår högtid utan att känna ständig stress då både vuxna och barn behöver ta ledigt från jobb och skola. Det är dags att Sverige gör eid till en röd dag, skriver V-politikern Mohamed Nuur.

-Pettersson säger att vill någon som arbetar ta ledigt över eid får denne spara en semesterdag eller förhandla med arbetsgivaren och om skolbarnen visar framfötterna så får de nog ta ledigt några timmar.

Mohamed, de är ingen som helst mening att göra eid till helgdag för islam ör inte hemma i Sverige och om eid skulle bli helg så dröjer det inte länge innan nästa krav kommer från er muslimer.

Nuur, du är från Somalia precis som Mona Walter, lyssna på henne…

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2020/02/mona-walter-i-rinkeby.mp4

TIDIGARE 2023-02-01 Nu vill muslimerna ändra grundlagen med sin steg för steg taktik

ISLAM. Den tidigare centerpartisten, turken och partiet Nyans ledare vill ta ett steg till i muslimernas långsiktiga plan att driva frågor som är viktiga för politisk islam, som till exempel att införa viss separat lagstiftning; göra islamofobi till ett eget brott och göra kritik mot islam till ett hatbrott. Islam strävar efter ett religiöst styrt samhälle där individen är underkastad ett kollektiv och där demokratin som den definieras hos oss inte har någon plats. Det spelar ingen roll om det är terrorrörelser eller icke våldsamma muslimer. De har samma långsiktiga mål. Även om muslimer använder det demokratiska systemet för att försöka ta makten så är demokrati inget de tänker behålla när de tar makten.

-Pettersson tror inte Yüksels krav om helgdagar är något större problem. Få muslimer arbetar och om de gör det tror jag de flesta arbetsgivare kan låta muslimerna arbeta exempel över julen och ta ledigt någon annan dag.

Det enklaste är att Mikail Yüksel och hans polare flyttar till ett muslimskt land och ställer sina krav där.

***

TIDIGARE 2022-05-13. Ännu ett kliv i muslimernas steg för steg taktik

ISLAM. Elever kräver bönerum på SFI-skolan Komvux Södervärn i Malmö. Här bär flera muslimska kvinnor niqab eller khimar hijab. De religiösa inslagen på skolan har skapat konflikt bland elever, skolledning och anställda. – Flera tusen elever går här, nästan alla är muslimer så det borde finnas plats för ett bönerum, säger en elev, rapporterar tidningen Bulletin.

För en tid sedan stoppade Universitetssjukhuset i Örebro fläskkött på menyerna. Den officiella anledningen var att man skulle minska köttkonsumtionen och främja en köttfri kost. Det var lögn, den verkliga anledningen var att muslimska patienter samt deras anhöriga hade utövat påtryckningar mot kostchefen och förvaltningen för att införa ett stopp för fläskkött. Detta bekräftas motvilligt av ansvarig nämndordförande samt försörjningschef för Region Örebro län.

Nåväl, fläskstoppet upphörde men frågan är varför inte syltryggarna hänvisar till koranen och Darura när muslimer kräver särbehandling. Det står i koranen att den som kommer till ett land utan sharialagar ska rätta sig efter det landets lagar och seder, eller helt enkelt ber dem åka någon annanstans. Det finns drygt 50 muslimska länder att välja på.

Insändare i Nerikes Allehanda den 2 maj 2019 

Nu har man stoppat servering/tillagning av all fläskkött i kosten på USÖ universitetssjukhuset i Örebro. Ingen julskinka eller ärtsoppa med fläsk till patienterna! Detta är bekräftat av till förordnade kostchef. Endast patienter med önskekost kan få griskött! Då ska det ordineras av läkare/dietist, hur många har önskekost och troligen är då inte kött det första som ordineras!

Motivering: att hålla nere svinn och att nå hållbarhetsmålen!

Trams menar jag. Griskött är väl inte mindre hållbart eller miljöpåverkande än andra köttslag. Det finns lokala grisuppfödare samt lokala slakterier som förädlar råvaran. Att exkludera köttätare och då av griskött ter sig ytterst diskriminerande mot huvudparten av patienterna och vad säger de lokala grisuppfödarna? Man kan också undra om detta beslut har baserats på en undersökning bland patienterna över huvudtaget? Eller är det politiskt förankrat i regionledningen?

Att ändra menyer och göra smartare val i recept kan man väl göra med griskött också. Detta beslut ger enbart upphov till flera frågor och funderingar samt skapar irritation bland patienterna och de anställda vid sjukhuset. Man utökar antalet rätter men exkluderar griskött, mycket ologiskt. Det påverkar också både djuruppfödare samt företag som vidareförädlar köttprodukterna.

Har man verkligen diskuterat och övervägt konsekvenserna av beslutet samt vilka alternativ som kan finnas? Man undrar om det finns andra skäl bakom detta vansinniga beslut?

”Fläsk och bruna bönor”

Kumla

***

Andra exempel på muslimernas steg för steg taktik:

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till. Det är dag att börja återvandringen, så kan de ha sina böneutrop och halalstränder hemma…

Växjös muslimer fick förra året tillstånd för böneutrop en gång i veckan. Tillståndet gäller utrop via högtalare i högst ske tre minuter och 45 sekunder och de görs varje fredag. Tillståndet gällde för ett år – till 7 maj – och efter beskedet från polisen har grannar överklagat i flera vändor. I november gav förvaltningsrätten klartecken för utropen och den 24:e april gjorde kammarrätten i Göteborg likaså.

Nu vill stiftelsen att utropen ska bli permanenta – och har skickat in en ansökan till polisen. Ibland är det oerhört tråkigt att ha rätt, men med muslimer är det lätt, de kör samma steg för steg-taktik hela tiden, och det behövs inga böneutrop, till och med muslimer har klockor och mobiler så de kan passa tiden ändå. I stället bör Växjös islamska center och dess moské stängas, totalt.

Växjö moské hetsar och sprider hat mot judar och kristna. Moskén uppmanar män att kontrollera sina döttrar och kvinnor, de använder Saudiarabiens officiella läroplan och böcker i sin islamska skola, de uppmanar muslimer att inte umgås med kuffar, det vill säga otrogna. Läs HÄR.

I 19 år, sedan 2003, har jag protesterat mot islam i Sverige, och gång på gång fått rätt, det är inte roligt. För det har jag och andra kallats rasister, nazister, islamofober och främlingsfientliga, trots att det är uppenbart vilka som är främlingsfientliga.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Nu vill muslimerna ta ett steg till i sin taktik för att ta över landet

 1. Varför flyttar dom inte bara hem igen istället för att förstöra vårt land med sin ideologi från helvetet? Nej-Ut! Islam hör inte hemma här… snart vaknar vikingen och dalkarlarna… då djävlar…

 2. De som är asa-troende då, eller har en egen udda dag som de firar av någon anledning! Eller judar, eller armenier eller dylikt, som också har sina fester, som inte stämmer med de ordinarie lediga dagarna! Då bör ju alla de också få ledigt dessa dagar! ELLER SKA MUSLIMERNA HA EN SPECIELL GRÄDDFIL, och alla andra grupper missgynnas och diskrimineras? JAG TRODDE DET VAR OLAGLIGT!

  • Ja, ett särgynnande av detta muslimfestande är hets mot folkgrupp, om alla andra grupper INTE får en helgdag!

   Kanske, vore det bäst, om varje särintresse, får finna sig i, att HÄR ÄR DET TRADITIONELLT SVENSKT HELGFIRANDE SOM GÄLLER!

   INGET ANNAT!

 3. När han skriver sköljer tänker jag på vatten, hade varit bra att ha till alla polisbilar muslimerna tände på i muslimkravallerna. Eller till alla andra tusentals bilar muslimerna eldat upp i Sverige.

 4. “Saudierna ställer krav på ryssarna. I en skrivelse ber de om tillåtelse att få bygga en ny moské, då de anser att det endast finns fyra moskéer i Moskva medan det finns två miljoner muslimer i staden.

  Ryssarna svarar med att de vill ha en ortodox kyrka i Saudiarabien i gengäld. Sedan tidigare är det känt att saudierna har en tendens att bygga moskéer över hela världen samtidigt som de förbjuder byggnader som används för att tillbe andra religioner än islam, skriver The Washington Times.” (Nyheter24) https://web.archive.org/web/20081207200652/http://washingtontimes.com/weblogs/belief-blog/2008/Dec/03/russian-church-saudi-mosque/

  Så ska en slipsten dras. När muslimska länder firar kristna högtider så kan jag börja fundera på att acceptera muslimska. Bäst är dock om muslimerna firar muslimska högtider i muslimska länder. Så länge svenska skattebetalare generöst föder dem så lär det aldrig ske. Fimpa därför alla bidrag och inför arbetsplikt.

  14
 5. Nej, vi behöver ingen muslimsk röd dag. Endast de ideologier och religioner som byggt och fått Sverige att frodas får helgdagar.

  Därför ska vi under de premisserna avskaffa den socialistiska helgdagen 1 maj och återinföra Annandag Pingst som röd dag i almanackan.

  27
  0
 6. “vi utövar vår tro i enlighet med svensk lag”

  NEJ, DET GÖR NI INTE!

  I Sverige har vi religionsfrihet! Alltså frihet från religion, vilket var den största anledningen till att lagarna stiftades! Man ska alltså slippa om man inte vill.

  Man får inte ha massbön och liknande på offentliga platser!

  Man får inte trycka upp religiösa attribut och symboler i ansiktet på mig var jag än befinner mig, vilket sker idag!

  Man får inte ha böneutrop som kan höras offentligt!

  Nu börjar säkert någon förståsigpåare att oja sig om kyrkklockorna men dessa är inget reliöst budskap i den bemärkelsen, utan en kallelse till samling. Sen sker gudstjänsten bakom stängda dörrar.

  32
 7. Hat och hot är en beståndsdel inom ISLAM!
  Islamism = Fascism.

  Endast KINA ser vad islamismen kan ställa till med och agerar därefter

  32
 8. Vilka fantasier. Jag har aldrig hört någon, som vill ändra dagens arbetsdagar. Muslimerna kan väl börja göra det i Kina t.ex.
  Man kan kanske låta folk personligt välja endera fira dagens Kristna eller en annan religion, men inte båda. Då kan det räknas det in i en anställds egenskap på anställningsintervjuer eller CV:n. Jag har erfarit att t.ex. Jehovas vittnen var populära för nattvaktsbolagen för de firar inte jul. De tog då alltid passen på julhelgerna. Det är väl dessutom oftast med månadslöner man kan ha betalda helgdagar, men jag vet inte hur det fungerar idag. Men generell förändring av helgerna är rena vansinnet. Kanske kan vara fabriker, som kör skift med fasta arbetsscheman ha flytande helger, man passar bara in arbetsschemat, som det är nu. Vanliga dagtidsjobb, servicejobb på fasta tider eller beroenden av flera olika företag, funktioner och yrken samtidigt är det bara att glömma flytande helger. Jag ser heller ingen överdriven arbetsiver, därför har muslimska länder så mycket gästarbetare och alltför ofta med oreglerade arbetsvillkor.

  23
 9. Islam är ingen religion, utan en förtäckt förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. Omkring 300 miljoner har fått sätta livet till på grund av islam. Vad säger vår grundlag? Vad skall Riksdagen vidta för åtgärder? Hur ser det ut i vårt fosterland och varför?

  38
 10. Känner dom sig stressade så kan de stressa sig hem med en j… fart, och det är nu, så kan ni fira vad f.. som helst i sandlådan/u-landet.

  Åk hem till Sudan och fixa vägarna/husen och städa upp det man ser på linjär TV, förstår att man inte vill bo i en soptipp.
  Men kom inte hit och påverka oss med er skitreligion från stenåldern och kusin-gifte?

  43
 11. Islam och muslimer måste till vilket pris som helst bekämpas med vilka medel som helst.
  Muslimernas framfart i Sverige är mycket mycket allvarligt, dom bör definitivt förbjudas inom svensk politik och beslutsfattande.
  Muslimernas kriminalitet och kvinnosyn strider mot allt vi i Sverige vill ha.
  Och i dessa dagar när man pratar om mäns våld mot kvinnor borde väl denna fråga om muslimer vara högprioriterad.
  Men konstigt nog så är dom som pratar mest om kampen mot kvinnovåld mest välvilligt inställda till muslimer och islam.
  Ex…. Miljöpartiet och Vänsterpartiet med Märta och Noshi i spetsen.
  Man fattar ingenting ibland.

  45
 12. Jaha dom vill ha eid som röd dag , det är väl lätt fixat ta bort första Maj som röd dag och ersätt den då med eid , för första Maj har spelat ut sin roll i samhället .

  16
  20

KommenteraAvbryt svar