Trump tjänade uppemot en miljon på ”superhjältekort”

USA. Ex-presidenten Donald Trump drog in mellan 100.000 och en miljon dollar på de ”superhjältekort” han lanserade som NFT:er förra året. Det skriver CNBC och hänvisar till den inkomstdeklaration som offentliggjordes i går.

NFT-korten (digitala bilder/konst) föreställer en tecknad Trump i sex olika utstyrslar, bland annat i en superhjältedräkt där han skjuter laserstrålar ur ögonen.

Korten såldes för 99 dollar styck och serien med 45 000 NFT:er sålde slut på mindre än en dag, enligt sajten där de såldes.

-Pettersson gillade Donald Trump i början men har tänkt om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Trump tjänade uppemot en miljon på ”superhjältekort”

 1. Herr Pettersson säjer att han “gillade Donald Trump i början men har tänkt om…”

  Jag säjer att det vore bra om herr Pettersson skulle tänka om igen!

  När Trump var president fanns det inget krig i Europa. Och med hans tullavgifter till Kina, ovälkommande av folkvandringar, tvingade av shitholeländer till att acceptera återvandring av USAs utvisade utländska kriminella (för att få utvecklingstöd) visade han den sunda vägen också för andra länder. Samt att han förbjöd invandringen från 7 muslimterroristländer till USA… och han förde kriget mot gängkriminella och AFA… samtidigt som ekonomin blomstrade. OCH han var den första och största som har någonsin bekämpad cancel kultur, cultural marxism, “fake news” mediernas enorma makt & globalist propaganda som dom för hela tiden; inklusive det klimatpolitiska vansinnet.

  Så, om herr Pettersson skakar hjärntvättmedlet ur öran och tänker om igen, märker han säkerligen att det flesta av dom stora sakerna Trump har kämpat för är likadana som herr Pettersson också brinner för.

  Mediernas drev mot Trump var helt enkelt hjärntvättande. Varenda liten sak som någon hade sagt mot Trump basunerades genast ut i alla medier. Och varenda liten misstag som Trump gjorde under 4 års tid användes för att förlöjliga honom. När jag tittade på dagens finska nyhet sändningar, väntade jag först och främst “Dagens Trump nedsmutsande”, och blev sällan besviken på grund av prist på det.

  23
  33
  • Svenskar beskrivs som det sovande folket. (Nej, jag tänker inte på boken som skrevs av den baltafrikanske landsförrädaren.) Många i detta land har vaggats till söms av vänsterblivna journalister och deras propaganda. Om de inte vaknar snart så kommer de att vakna mitt i en mångkulturell mardröm.

   Jag måste tyvärr tillstå att jag inte förstod när det begav sig vilken lysande president Reagan var. Trump är ingen Reagan, kan bero på avsaknad av skådespelarrutin, men han är det klart bästa alternativet för både det amerikanska folket och alla andra folk som lider under vänsterregeringen i USA:s inducerade problem.

   8
   11
 2. Donald Trump och Joe Bidén skulle göra världen gott om dom övergick till dom seriefigurer dom redan är.
  Att inneha ansvaret för världens mäktigaste land borde föregås av en övre åldersgräns på 65 år.

  22
  11
 3. Kort för 99 dollar, jaja det finns naiva svenskar också….????

  När en annan var ung så fanns det filmstjärnor och hockeykort att samla på m.m.

  En Jojo med Trump på för 99 dollar??

  Finns det något hopp för människan, gå nu och köp spikmattan(fanns för 500kr) om den finns kvar?

  23
  2

Kommentera