4 thoughts on “Hur många procent av vår atmosfär är CO2

  1. Co2 delen i atmosfären ligger mellan 2 och3 % ? Och det varierar lite grand beroende på temperaturen men mest Co2 finns i haven !? Det är ju då att co2 är den gas som finns i vanliga läsk flaskor ?? Alltså en känd konsumentprodukt !!!till det skall man veta att vulkaner är den största källan till co2 och den gas som frigörs där är betydligt mer än den som frigörs på land ! Och den del som av co2 som kommer från ligger på fämte plats allt levande produsera co2. Sen dessa bränder spontan självantändning och efter det ligger bilar och fordon.dit horäven flyg och fartyg ..
    Men den största mängden binds igen av fotosyntes och bildar socker i förlängningen kolväte .
    Och regleringen är mera co2 i atmosfären ger värme och en ökande fotosyntes ! Vilket dominskar mängden co2 i atmosfären ett själv reglerande system !!

    Som kappats av frireligiös miljödyrkan där fakta är ett skämt som skał övertas av tro och religiösa dogmer

    6
    3
  2. Procent är hundradel. PPM är miljondel. 400 PPM blir följdaktligen 0,4% eller att 1 av 250. Om man verkligen, på fullaste allvar tro att något så sällsynt skulle ha sådan inverkan, då är uppmätt IQ < 1.

    Och då är vi ännu inte inne på koldioxidens inverkan som är än mer komplicerad men utan inverkan på jordens medeltemperatur. Snacka om att jaga hjärnspöken. För att tro på Al Gore & Co måste man havskippat huvuddelen av högstadiets fysiklektioner. 😉

    15

KommenteraAvbryt svar