12 thoughts on “Är Regeringen Handlingsförlamad

  • SD är lååångt från sitt mål men kan inte göra annat än att fälla regeringen. Möjligt att de borde ställa ett ultimatum om nödstopp på immigrationen, men risken är att sossen tar över rodret efter nyval och allt blir ännu värre.
   Det alternativ du drömmer om finns inte, alla alternativ till SD kommer åstadkomma exakt ingenting alls inom en överskådlig framtid.
   Så ser verkligheten i detta galna land tyvärr ut.

 1. Socialisterna har förstört Sverige på alla fronter,Sjukvården,polisen,rättsväsendet.otryggheten, kriminaliteten med skjutningar,misshandel,våldtäkter, rån,bilbränder o.s.v.
  Vi röstade fram en ny regering som vi TRODDE skulle förändra Sverige till ett normalt land igen. Men det har inte blivit någon förändring till det bättre.

  VAD KOMMER ATT HÄNDA MED VÅRT LAND ?

  15
 2. Ingen som kommer från dessa länder borde beviljas asyl. Direktavvisning som Australien gör. Bara idiotier tror att det är flyktingar.

  35
 3. Socialdemokraterna samt MP och Centern har förstört Sverige, det kommer att fortsätta i samma stil med nya regeringen. Kan någon påstå att det har blivit någon förändring till det bättre efter Kristerssons tillträde ?
  Ps. Mycket snack men lite verkstad är resultatet, vi som röstade för en förändring har dragit en nitlott.

  35
 4. Kristersson leder och är nöjd med att inget besvärligt uppstår.
  Dvs han förvaltar ju bara det som sossarna ställde till med. Han får ju åka med det nya regeringsplanet hur mycket han vill. Löneförhöjning gav de sig själva för att de kunde. Inkompetensen frodas. Ta bara att Ebba är energiminister. Totalt ofattbart i klass med att sätta Ygeman ellerr Farmanbar på den posten. Vad som helst men inte energiminister.
  När.SD sen tar upp frågor om energikostnader eller elpriset, samt invandring och kriminalitet så har de snbbt tystats ner. Speciellt av liberamer ell kristdemokrater med för hög svansföring.
  Det är dax nu för lite misstroende röstande mot den här regeringen. Allt går för långsamt. Sverige fylls av nya lycksökare och regeringen rånar oss vanliga invånare med högt energi- och el-pris.

  38
 5. Regeringen gör ingenting! Ofattbart att SD stödjer en regering som importerar fler kulturberikare.

  54
 6. Känner Migrationsverket inte till vad närmaste asylland till dessa länder ligger? Vad är det som är svårt? Migrationsverket i nuvarande form måste avvecklas. Endast infödda nordbor skall anställas framledes..

  66
  2

Kommentera