Är Annika Standhäll rätt person att prata om kommunikation?

INRIKES. Vad har hänt med Strandhäll och framförallt EXPO? Tidigare hängde de ut fritidspolitiker och privatpersoner som ingen kände med namn och bild som nazist/rasist/fascister. Nu nämner de inte ens namnet än mindre bild trots att det rör sig om när det gäller riksdagspersonal och ledamöter. Har EXPO blivit rädda för att S tappat makten?

Från Expo/Eskilstunakuriren. Vi har inte publicerat några hyllningar till nazistiska NMR eller Nordfront.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Är Annika Standhäll rätt person att prata om kommunikation?

 1. EXPO=en integrerad del av våldsvänstern. Ihop med Public Service, Bonnier media, Schibsted, Stampen m.fl.

  14
 2. Under direktintervjuer ser och hör man den obildade och okunniga Strandhäll – gång på gång. Därför tror jag bestämt att hennes inlägg på bl a Twitter sköts av någon annan ex vis Expo eller Sveavägens kansli.
  Dessa inlägg är till för att polarisera landets befolkning.
  Sorgligt att sozzarna aldrig tar ansvar! Elpriserna är sozzarnas verk. Det var sozzarna som la ner kärnkraften. Ett obestridligt faktum! Ändå ljuger man hela tiden om detta.
  Socialdemokratin är en kvarnsten om halsen på Sverige!!!

  20
 3. EXPO jobbar efter regel nr. 1 när det kommer till att skapa falska nyheter. Gå ut med rubrik och information som inte kan dubbelkollas med förstahands källor.
  Detta är en klassisk socialistisk form för att misskreditera och misstänkliggöra åsiktsmotståndarna.

  Om någon kontaktar SD:s kansli för att kontrollera uppgifterna kommer kansliet säga att det finns ingen grund för anklagelserna. Men eftersom EXPO inte tillhandahållit källor eller kontrollerbara bevis kan EXPO bara svara med: Vad trodde du de där rasisthomofobnazisterna skulle svara?!????!

  21
 4. Strandhällskan påminner om den puckade bruden av WT som hellre hängde i rökrutan på högstadiet än var på lektionerna.
  Och som hånade och förlöjligade de som skötte skolan och läxorna för hon tillhörde ju de “tuffa , häftiga o fräcka”, med de rätta modekläderna mm.

  48
 5. Nu ska vi inte vara sådana. Utan Annika Standhäll hade vakuum inte haft ett ansikte.

  62

Kommentera