Vad menar Aftonbladet med rubriken om Carola?

JOURNALISTIK. Carola har vaknat!, skrev bloggen för ett par dagar sedan. Artisten Carolahade sagt att det inte är fegt att värna svenska traditioner och att hon ibland blir förtvivlad över utvecklingen i Sverige, till Svenska Dagbladet. – Vi släpper in och ska vara snälla mot människor som har en helt annan ideologi, där det till och med står i deras skrifter att det är okej att ljuga för otrogna. Jag tycker inte man kan säga, kom hit och lev som ni vill. Vi ser resultatet, säger Carola och syftar på skjutningar och grov kriminalitet.

Carola fortsätter med att det finns en anledning till att det finns nationer och landgränser, vi har olika kulturer med olika sätt att se på saker. Det här är inte himlen.

40 år efter ”Främling” ger Carola i en intervju i SvD invandrare skulden för gängkriminaliteten. Men att hon skulle vara främlingsfientlig nekar hon bestämt till, skriver Aftonbladet.

-Pettersson undrar vilka Aftonbladet tror/tycker det är som skjuter och kastar bomber och varför de oftast pixlar gärningsmännen samt kallar utlänningar för svenskar?

Carola har vaknat men Aftonbladet sover vidare…

Carola – Främling 1983

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Vad menar Aftonbladet med rubriken om Carola?

 1. Om det nu är så att det är invandrare bakom de dagliga skjutningarna och sprängattentaten, gängvåldtäkter, förnedringsrån, åldringsrån mm, mm! Vilka vill begåvningsreserven på Aftonbladet vi ska skylla på? Alex Schulman, vem bryr sig om vad han säger och tycker?

 2. Läste precis att nästa PK idiot Alex Schulman vart ute på DN ledare och gapat om att Carolas uttalande är rasistiskt.
  Och tror att han gör sig populär genom den skrivningen ?? Då är nog sanningen att han bara bekräftar sin dumhet och dåliga samhällsuppfattning.
  Den som inte ser vad Carola ser och dom flesta andra friska människorna bör nog lägga pennan åt sidan och uppsöka någon som förklarar verkligheten för dom på ren svenska.
  Alex Schulman är antingen jävligt feg eller totalt korkad, gissar på en kombination.

  39
  • Myhcket få som bryr sig om vad Alex Schulman säger. Utöver mediaredaktörer tills upplagorna rasar.

   32
  • Aftonbladet duger enbart till utedasset. Brukar leta upp Anders Lindbergs infantila krönikor, samt låta dessa ta första”stöten”!

   27
  • Det är oroande att en stor del av etablissemanget med Alex Schulman i spetsen tycker att det är OK med alla våldtäkter, mord, rån, bedrägerier, sprängningar och allt annat som ej hör hemma i vår kultur.

   26
   • “Kaka söker maka!”

    DÄRFÖR är de här!

    Se bara på Palmes rekogniseringsturer i mellanöstern, innan han satte mångkulturkonceptet i hamn!

    Men framför allt för att socialister och islamister är varandras syskon, när det gäller barbari, även om det av socialisterna är sofistikerat inlindat idag, EFTERSOM DE IDAG HAR MAKTEN!

    Men det är bara att titta bakåt ett par decennier i tiden, så ser man vad socialism står för! Och är inte sagotransor m m. m m. tecken på detta! Men de behöver ju inte slåss med våld och kulor idag, när de har den totala makten! DE GÖR IDAG SOM DE VILL ÄNDÅ!

    SOCIALISMEN, föddes ju hos pöbeln, och är ju en pöbelideologi, som värnar instinkt, och groteskeri!

    Så det är klart att de välkomnar våldtäkter och skjutningar och extrem islamism och kriminella gäng, fast de låtsas som att så inte är fallet! Men det ligger i socialisternas stinkande inre som en naturlig del av deras person!

 3. “Främling, vad döljer du för mig..!”

  JUST DET!

  Den låten var INGEN bejakelse av främlingar, snarare en skepticism!

  Och där har nog Carola varit hela tiden, fast hon inte yttrat sig offentligt om det!

  OCH TACK OCH LOV FÖR DET!

  För sann insikt om saker och tings faktiska förhållanden, är ALDRIG fel!

  18
  • Och bara rubriken va, i denna vidriga slasktidning! Ha ha ha!

   Det är väl för sjutton inte Carola, som är ute och skjuter heller!

   För så är det! Det är de som skjuter som ger sig själva skulden, för sitt agerande! Och om det nu är en massa mena-utlänningar, som är ute och skjuter, så är det också de som ska hållas ansvariga, för sitt sjuka, vidriga beteende, INTE Carola!

   26
   • Om nu fakta visar på att det är främlingar som står för skjutningarna, är det inte främlingsfientligt att påpeka detta! DET ÄR RENA RÅA FAKTA, HELT ENKELT! Varken mer eller mindre!

    Sen är det heller inte främlingsfientligt att vara emot en överinvandring av främlingar till vårt land, och absolut inte kriminella svin!

    Och man har rätt till det i sitt eget land! AF, kallar te x inte palestinier, eller kurder för främlingsfientliga, trots att de första attackerar judar, och de andra attackerar turkar! Borde vara skäl om något isåfall, att kalla dessa främlingsfientliga!

    Nej, främlingar ska vara där de hör hemma, då föds ingen främlingsfientlighet, annat än hos extremister och sektmedlemmar! Jag uppskattar olika kulturer, ATT BESÖKA, MEN INTE HÄR, i ett kaotiskt sammelsurium, av vansinne och våld, FÖR ATT FRÄMLINGAR INTE HÖR HEMMA HÄR! Just för att de är just det, FRÄMLINGAR!

    18
  • Man kan ju undra varför så många s.k journalister försvarar dom kriminella gängen.

   28
 4. Afonbladets huvuduppgift är att till varje pris skydda och propagera för det socialdemokratiska partiet.
  Vilka beslut och tokigheter som partiet än tryckt ut som gjort det sämre för befolkningen i landet, ska försvaras med alla till buds stående medel. SAP har väl aldrig haft fel.

  43
 5. Det AB gör mot Carola är ett “karaktärsmord”.
  Sanningen har varken en agenda eller idioligi.

  Medierna borde agera som en kontrollinstans till makten istället för folket i en demokrati
  (Tredje statsmakten) .

  Jag önskar Carola all lycka.

  72
  3
 6. Socialister är per definition idioter.
  Aftonbladets redaktion är full av socialister.

  84
  1
 7. Att Carola vaknat och ser verkligheten är bättre sent än aldrig, till kategorin aldrig kan vi
  utan vidare räkna in aftonlögnen som med sitt pixlande inte tror att det går att räkna ut
  vilka som är skyldiga till ihjälskjutningarna i landet, fjoråret med 68 dödsskjutningar , och
  detta året har börjat minst likadant.

  Denna gigsntiska lögnmaskin är en skam för landet med sin Töffe till Chefsredaktör,
  hade han bara stannat i tidningen, den kan man undvika, men då dyker fanskapet upp
  i frågetävlingar i TV, trots att Svensken är dödströtta på att se hans nylle, så dyker
  han upp överallt? Blir han aldrig trött på sig själv,? Det borde han bli, vid alla utfrågningar drar SVT in honom trots att hans åsikter dom flesta inte bryr sig om!

  73
  1
 8. Även de av svenska folket som sovit fram tills nu däribland Carola börjar inse det svenska vansinnet och vad som pågår i vårt land. Återstår klägget i Stockholm, alltså den korrupta och kletiga hopen av människor från media/kändis/kultur eliten som umgås och kletat ihop sig och tävlar om att vara finast, duktigast, godast i moralisk överlägsenhet. Fy F-n vad jag föraktar dessa avskyvärda löss.

  113
  1
  • Hon och andra såna där kändisar tyckte det var så bra med invandring. Nu så har hon ändrat syn på det hela. Man kan ändra sig om saker och ting i livet. Då ska fan inte såna där skit tidningar som Aftonbladet starta ett media drev. Vad är det säger som är så fel nu då? Herregud! Såna där skitar som journalister. Läser själv aldrig Aftonbladet eller Expressen.
   Nu tror jag ju inte att detta gör Carola till någon artist som blir mindre omtyckt, hon har sina fans, de bryr sig om hennes musik.
   Nåja! Vi ser väl vad som händer.

   23
   3
 9. Vad kommer näst från Aftonlögnen ? Sverige ger Ryssland skulden för eländet Ukraina

  44
  7
 10. Sanningen kan vara jobbig inte minst för Aftonbladet.
  När en person som Carola tar bladet från munnen kanske många höjer på ögonbrynen, men det är precis vad som behövs.
  Inte förrän alla tillåter sig se den sanna sanningen kan människor i stugorna börja prata om detta gigantiska samhällsproblem utan att bli rasiststämplad.
  Det Carola uppmärksammade har inget med rasism att göra, det handlar om realistiska iakttagelser av det som håller på att förstöra Sverige.
  Aftonbladet och deras PK journalister bör skämmas för att dom försöker smutsa ner människor som säger sanningen.
  Aftonbladet själva har Sveriges mest hatiska journalist Anders Lindberg på sin redaktion, och det är definitivt inget att vara stolt för.
  Journalister på Lindbergs hatnivå bör erbjudas adekvat vård och inte sitta och spy ur sig hat i media.

  117
  2
  • Vad har Alex Schulman i huvdet när han jämför Carola med Jimmi Åkesson. Ingen “normal” människa tror att Carola är rasist.

   11
   1
 11. TACK CAROLA!!

  Artisten Carola, som för många år sedan bokstavligen gick ut och välkomnade nyanlända, kom i fredags i en intervju med SvD ut som bokstavligen Hitler.

  – Jag tycker inte man kan säga ”kom och lev som ni vill i vårt land”. Det är inte fegt att värna Sveriges traditioner och sjunga ”Den blomstertid” på skolavslutningarna. Ibland blir jag helt förtvivlad över utvecklingen. Vi ser ju resultatet.

  – I form av vadå? frågar SvD-journalisten.

  – I form av skjutningarna. I form av polisen som bara ropar på hjälp. Vi släpper in och ska vara snälla mot människor som har en helt annan ideologi, där det till och med står i deras skrifter att det är okej att ljuga för otrogna. Nu är vi inne på riktigt tuffa puckar men så är det. Det är därför Iran ser ut som det gör i dag. De säger ”vi dödar inga”. Det gör de visst. De har förvridit sanningen.

  – Det finns en del som nog skulle kalla ditt resonemang främlingsfientligt, noterar journalisten

  – Nej, nej. Jag har verkligen inte ett sådant synsätt. Men det finns en anledning till varför det finns nationer och landsgränser, vi har olika kulturer med olika sätt att se. Det här är inte himlen. Världen är inte fullkomlig. Människan har det i sig att roffa åt sig.

  SÅ RÄTT HON HAR!!!

  100
  1
  • Jaha,nu börjar mediadrevet mot Carola.Det var bara en tidsfråga innan det skulle börja.Aftonbladet är ju givetvis och i vanlig ordning först.Gud,nåde den som säger sanningen i pk Sverige då samlar V sina trogna och börjar sina fula attacker för att som dom tror tysta det som inte passar deras narrativ….

   85
   1
 12. Det Carola säger är sant. Det är klar dom är skyldiga för skjutningarna. Vänstern verkar vara lika inavlade som muslimerna med sina låga iq och inte fattar vad som händer i samhället.

  114
  2

Kommentera