Carola har vaknat!

INVANDRING. Under flyktingkrisen 2015 välkomnade Carola Häggkvist nyanlända tillsammans med hundratals andra på Medborgarplatsen i Stockholm. I dag menar hon att det är dags att vakna.

Carola Häggkvist har vaknat och tycker inte om att det kommer hit folk som lever som dom vill…

Att värna svenska traditioner är inte fegt, konstaterar Carola och säger att hon ibland blir förtvivlad över utvecklingen i Sverige, enligt Svenska Dagbladet, bakom betalvägg.

Vi släpper in och ska vara snälla mot människor som har en helt annan ideologi, där det till och med står i deras skrifter att det är okej att ljuga för otrogna.

Jag tycker inte man kan säga, kom hit och lev som ni vill. Vi ser resultatet, säger Carola och syftar på skjutningar och grov kriminalitet.

Carola fortsätter med att det finns en anledning till att det finns nationer och landgränser, vi har olika kulturer med olika sätt att se på saker. Det här inte himlen.

-Pettersson säger att det är bra att damen vaknat, synd att hon skulle behöva bli 56 år för det.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Carola har vaknat!

 1. Så godheten var bara en …..? Bra C att du äntligen insett verkligheten och kommit till insikt😘

  39
  1
 2. Hon börjar inse att nu är det rapparna som vinner mello, SVT satsar noll på svenskar.

  32
  1
  • Ja, och låt oss glädjas åt en person som tycks ha tänkt om – och börjar erkänna det. Det är i och för sig tecken på en bra människa. Hoppas förhoppningsfullt att få se en fortsättning på den vägen. Men det här kan bli bra i fortsättningen!

   51
   4
  • Hon är pk-slask som många andra a o b o c kändisar.
   Fram med bibeln igen o läs carola.
   Karma!

   11
   26
 3. Tack Carola!
  Ni som dissar henne, ska komma ihåg att hon riskerar en jäkla massa genom att gå ut med detta. Många artister tycker som hon, men vågar inte ta bladet från munnen, med risk att frysas ut av den ängsliga branschen och de vänsterstyrda mediebolagen.

  98
  6
  • Jag dissar henne för all framtid även om hon som nu låtsas byta sida för att vinden har vänt…hon gör vad som helst bara för att vara rätt i varje läge.

   Hon tror visst att hon skall få syndernas förlåtelse och sedan är allt glömt. Not!

   Godmorgon kära du ! Idag kan jag inte hålla tyst längre .. Idag vill jag berätta om mina livsförvandlande dagar och upplevelser jag gjorde på Kos då jag åkte ned själv den 11: september i 1 vecka för å hjälpa till så gott jag kunde i kampen för medmänsklighet för våra bröder och systrar ifrån Mellanöstern. Kl 08.45 på TV4 Nyhetsmorgon möter jag Tilde i en intervju kring mitt flyktingengagemang i anslutning till kvällens långa o stora konsert på Globen – ‘Hela Sverige skramlar’! Jag kände ett stort behov av att i all tysthet få åka ned och vara verksam på plats där nöden är stor. Och det är något jag inte ångrar. Mötet med dessa underbara människor kommer jag för alltid bära med mig. Och några utav dem har redan kommit till Sthlm. Tog emot ena brodern inatt på T centralen och som kom bort ifrån de andra två i Tyskland för en vecka sedan. Nu bor de hemma hos mig en kort tid tills de får en ny destination där de förhoppningsvis kan få landa och kalla för sitt hem. Vi säger Welcome!

   https://www.expressen.se/noje/carola-oppnar-sitt-hem-for-flyktingar/

   9
   15
 4. Så kan det gå när inte Haspen är på. De var ju tvugna att vara godhjärtade. Nu när sanningen kommer fram, så står de där med byxorna nere och undra varför blev det inte som de sa det skulle bli.
  TVI.

  50
  1
 5. Dags att vakna ja, är förvånad över att så många somnade, inte minst bland
  kändisspatrasket plus kulturfjabbar plus journalister? Visst dags att vakna nu
  när skadan är skedd, där Sverige är förstört för oöverskådlig tid framåt, med
  skenande kostnader som dagens och framtidens Svenskar kommer att få lida för.

  Många varnade för detta och blev stämplade som mindre vetande och med alla tänkbara
  fula ord, men bland alla dessa sömngångare och allvetande börjar någon att vakna!
  inte en dag för tidigt, men tyvärr försent!

  69
  1
  • Det här du skriver Tony är precis detsamma som kommer att hända om några år när merparten av de svenskar som kan tänka själva upptäckt Den stora bluffen om klimatlarmet!

 6. (För)sent ska syndaren vakna!

  När landet blivit helt förstört, av deras naivitet och svenskförräderi, då vaknar de, de usla nötterna! SÅ DAGS DÅ, NU!

  Vi här på bloggen, och många liknande tänkare, I vårt avlånga land, HAR I ALLA FALL ETT RENT HJÄRTA, OCH INTE ETT HJÄRTA FULLT AV SOT SOM HOS ALLA ISARIOTER SOM FÖR ALL FRAMTID KORSFÄST VÅRT SVENSKA FOLK! Något att tänka på en dag som denna, hur vänsterfariserna, härjat sönder allt gott i vårt land, och vårt folk! Och än i dag, gör det, med hjälp av deras stiftade farise’iska lagar!

  Jesus sade om dessa, som till slut korsfäste honom:

  “Ve er ni lagkloke, som lägger bördor på människorna svåra att bära, men som själva inte vill röra vid dem med ett enda finger.”

  Så sa Jesus

  Luk. 11:46.

  31
  2
 7. När dessa lågpannade människor vällde in över Sveriges gränser så påtalade/varnade jag detta om för några tidigare arbetskamrater och som tack för att jag varnade om att detta så blev jag kallad nazist, främlingsfientlig m.m m.m + att jag naturligtvis blev utfryst.

  78
  1
 8. ÄNTLIGEN!!!! TACK CAROLA!

  Nu får vi hoppas att några mer ur den goda och naiva eliten förstår vad de ställt till med.

  Alice Teodoroescu var är du? (Kanske inte drabbad än men det kanske kommer)

  Plaskalido har försovit sig. Nu blir hon nerputtad av Carola.

  Lite mer våldsdåd på Söde-r och Östermalm så kanske det snart finns fler som ser det som MATS LÖFVING beskrev men som hans chef polismästare ANDERS THORNBERG inte såg.

  Och när ser vi en tillnyktring hos Justitiekanslern som vräker pengar över det kriminella buset då de “klarat” sig undan straff.

  I valet 2026 hoppas jag det finns ett riktigt alternativ till dagens sömndruckna politiker.

  80
  2
 9. Hon gick väl på den rådande vänsterfantasin att alla tänker och beter sig, som svenskar. Bra att hon vaknat. Hoppas sundheten fortsätter sprida sig även till journalister och public service.

  59
  2
  • He, he, det är enklare att hoppas att månen ska trilla ner än att mediaeliten skulle ändra uppfattning och bli rasistfascistnazister. Kan möjligtvis hända om någon ”viktig” mediapersonlighet bli personligen drabbad av invandrarvåldet.

   49
 10. Dags att skita när pottan är överfull. Nu sitter vi i skiften. Djävla senfärdiga kärring.

  56
  17
 11. Nu blir roddarna fler och fler, vad har hänt? Tänk om alla dessa människor som nu ser ljuset hade vaknat tidigare då hade sannolikt landet kunnat räddas. Nu finns bara eländets väg att vandra tills vi når det slutliga sammanbrottet.

  74
  1
 12. Caligula…Öh…Carola är en vidrig figur av den värsta sorten. En hycklare som gömmer sig bakom det religiösa budskapet för att verka präktig. Den enda guden hon styrs av är dock Mammon. Förmodligen har hon drabbats av en rejäl restskatt och kopplar den, mycket riktigt, till “att gökungarna INTE blev lönsamma längre fram”.

  54
  17
 13. https://www.expressen.se/noje/inte-fegt-att-varna-sveriges-traditioner/

  Bra när de goda och naiva förstår vad de ställt till med.

  Det finns bara en sak att göra STÄNG GRÄNSEN och börja UTVISA de kriminella utlänningarna och islamisterna.

  Måste vi vänta till 2026 innan vi får ett parti som VÅGAR ta tag i problemen.

  (SD+M+S) har svikit. (L+KD+MP+C) fattar fortfarande INTE hur illa ställt det är i Sverige.
  (V) är mer intresserade av att svika Sveriges NATO ansökan och får stöd av Fascist Ryssland, Turkey och Ungern.

  46
  7
 14. Gott så.
  Vad som behövs är fler s.k. kändisar som uttrycker sin oro och visar både ryggrad och politiskt ställningstagande.

  🎵 Främling – vad döljer du för mig 🎶 .. ))

  78
  3
  • Ja, hon kom med sanningen, tidigare än hon själv visste det! OCKSÅ LIKT PETRUS, FÖRNEKADE HON DET I MÅNGA ÅR TILLS NU!

   24
   3
  • Hon som sjungit med bottenskrapsgaparen zarah larsson som röker på o gillar mörkingar men skriker att hon hatar män för att hon antingen är totalblåst eller också vill bli ryggdunkad pga dålig självkänsla men stort ego

   19
   2
 15. Jag var också naiv innan. Det var personliga erfarenheter för min del att jag blev ICKE-politisk korrekt.

  61
 16. Carola har haft sitt “Jimmie moment”. Frågan är om vi hinner rädda landet?

  78
  1
  • Bra Carola.Nu får vänstern mycket att “rasa” över.Synd bara att inte rullgardinen har gått upp för fler kändisar.Eller också har den gjort det men man måste ju hålla sig på “rätt” sida av staketet så att inte jobben uteblir och man blir svartlistad.Tänk att bli kallad rasistfaschistnazist.Hu,så hemskt.Bättre att hålla truten…Så Carola av mig får du 10 poäng av 10 möjliga för att du hade kurage och mod att säga vad du tycker offentligt i Svensk medströmsmedia…

   36
   5

Kommentera