Död och förintelse om jag blir åtalad

USA. Donald Trump varnar för att ”död och förintelse” kan vänta om han åtalas i det så kallade Stormy Daniels- målet, rapporterar flera medier.

Stormy Daniels och Donald Trump

Det skriver ex-presidenten på sin sociala plattform Truth Social. Washington Post beskriver meddelandet som den hittills mest tydliga uppmaningen till våld i samband med utredningen.

Trump kallar också distriksåklagaren Alvin Bragg för ”degenererad psykopat”  och en ”fara för vårt land”. I olika inlägg under natten till fredagen skriver han att samtliga ansvariga för fyra olika utredningar mot honom bör lämna sina poster.

Fallet gäller misstankar om en olaglig överföring 2016 till den tidigare porrskådespelaren Stephanie Cliffords, även kallad Stormy Daniels, för att hon skulle hålla tyst om en affär med den tidigare presidenten.

För en vecka sedan hävdade Trump att han skulle gripas tisdagen 21 mars. Så skedde inte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Död och förintelse om jag blir åtalad

 1. Trump är och förblir en helylles idiot! Att han får hållas visar på att demokratin fungerar men har sina fläckar. Eller bättre sagt “ALLT KAN KÖPAS FÖR PENGAR”!

  14
  37
 2. Hej Niklas Tovaritch -heter du verkligen Torvaitsch??
  Roligt namn!!
  Jo, jag villa bara säga att du har naturligtvis helt rätt i att Biden helt saknade skäl för att spränga den ryska gasledningen, men ändå gjorde han det!
  Det är ondska, genuin ondska och förstörelselusta och för det så bör han naturligtvis åtalas och spendera resten av sin tid i fängsligt förvar!

  51
  13
 3. Oavsett det finns någon substans i åtalet eller ej så är det synnerligen olämpligt skrivet av en man som tänker kandidera till jobbet som president för världens största krigsmakt. Om han nu har skrivit som det påstås.

  17
  19
 4. Den som omgående bör gripas och låsas in är Biden, bl.a. för sprängnigen av den ryska gasledningen.
  Samt även hans vanartige son, Hunter Biden och alla hans skrumrask affärer i bl.a. Ukraina.

  Donald Trump bör ges Nobels Fredspris för allt han har gjort för världsfreden och återinsättas som USA:s rättmätige president.

  62
  13
  • Tovaritsch BRR, att upprepa en lögn gör den inte mer sann.
   Putte hade 475 miljarder anledningar att spränga Nordstream, Biden hade ingen.

   12
   52
   • Vem som gjort det vet jag inte, men helt uppenbart kan man enkelt motivera varför USA skulle välja att göra det. USA skeppade gas till Europa som man kunde sälja till höga priser när man skapat en brist, dessutom kan det gynna amerikansk export om Tysklands industri har svårt att tillverka pga energibrist.
    Ett intressant sammanträffande är ju även att Norges gasledning drog igång just när detta skedde. Helt klart finns motivation för många aktörer att genomföra en sådan aktion. I slutändan lär ingen kunna bevisa vem som är skyldig, och alla kandidater kommer ifrågasättas, lite som vem som självmördade Epstein.

    6
    2
 5. Alvin Bragg kan ge sig på demokraterna istället, precis som i Sverige så har dom knappast rent mjöl i påsen.
  Det finns mycket gott att hitta på YouTube om detta.

  30
  4

Kommentera Avbryt svar