Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

ISLAM. Till alla vänsterblivna och muslimer som gapar om islamofobi när någon kritiserar islam. -Pettersson säger att alla vettiga människor borde kritisera islam, det är idioti att inte göra det. Vi har facit i koranen, i alla muslimska länder, i muslimska församlingar och politiska partier.

Muhammed Nuur är född i Somalia, var tidigare ordförande i S-föreningen i Tensta och är numera ordförande för Vänster-partiet i Rinkeby, Tensta och Spånga.

Twitter

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

TIDIGARE 2020-03-01. Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med “offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, “ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Islam är inte en religion, islam är en ideologi och dödskult

 1. I ett demokratiskt land går det inte att stoppa islam. Nu när det finns så många muslimer här, är det ännu svårare, de organiserar sig i församlingar och föreningar och har ett grupptryck som är svårt att ta sig ur. Dessutom stöttas de av rika muslimska länder.

  2
  5
 2. Vi har väl “dödskultsfrihet” i Sverige. Och den som vill kan bränna deras skrifter.

  3
  3
 3. Det är därför vi alla måste ut i samhället och göra Sverige till haram.
  Bränn koranen, klottra smädelser mot Mohammad, lägg griskött på deras begravningsplatser, häll grisblod i dricksvattensjön, använd kontanter som du berört med griskött.
  Filma, anonymisera och lägg ut på soc media.

  #SwedenIsHaram
  #SerigeÄrHaram

  17
 4. “Pettersson” skriver…
  “… alla vettiga människor borde kritisera islam, det är idioti att inte göra det.”

  Det håller jag delvis med om (det finns muslimer, uttolkare och utövare av religionen, som har svenska/västerländska värderingar/samhällssyn). Men, på vilket sätt? Till exempel?:

  Jag undrar om “Pettersson” skulle våga, i den fysiska världen, artigt (jag utgår från att han är en gentleman) kommentera/uttrycka sina synpunkter om en slöjbärares slöja (som en del i integrationsarbetet, dvs. det som händer mellan människor i vardagen, så att främlingar vet hur de ska anpassa sig, och för att motverka islamiseringen av Sverige).

  Det finns dock en påtaglig risk att han kan registreras i brott- och straffregistret:

  2020-10-28 Sveriges Radio
  “Ovanlig dom: Kvinna döms för förolämpning”

  (“Pettersson” 2020-10-28 “Ännu ett steg mot islamisering. Kvinna döms för förolämpning om slöja”)

  – Den kvinnan som stått åtalad för förolämpning mot en apoteksanställd i Jönköping döms till 40 dagsböter på sammanlagt 3.600 kronor och ska också betala skadestånd på 5.000 kronor.
  – Det var i somras som den åtalade kvinnan i kön på apoteket KOMMENTERADE DEN SLÖJA som den anställda bar, och undrade om hon var tvingad att bära den och att den var ful.
  – Receptarien har i förhör berättat hur LEDSEN OCH KRÄNKT hon blev och att hon diskuterar gärna varför hon har slöja, men inte på det här sättet.
  – DEN DÖMDA KVINNAN HAR NEKAT TILL ATT HA BEGÅTT NÅGOT BROTT.)

  Om han avstår, har han mina fulla sympatier.

  Möjligen skulle det gå att kringgå de svenska nämndemännens (uttolkare av svensk lag) beslut/bedömning genom att överlämna en lapp med en beskrivning över vad som inte är svenska värderingar. Till exempel:

  (delvis kopierat från min kommentar i “Pettersson” 2023-02-28 “Rasmus Paludan stäms på miljonbelopp”)

  Detta är INTE svenska värderingar/ståndpunkter/synsätt:
  – Införa ‘islamofobi’ som brott i svensk lag;
  – Införa hädelselag (kritik/satir/konst mot religioners utövare, markörer/symboler och religioner i sig självt);
  – Hedersförtryck (av minst 250.000 svenska medborgare);
  – Att polisanmäla den person som kritiserar övertydliga personliga religiösa/kulturella markörer i offentligheten.

  (Tillval: “Jag har ingenting emot slöjan, men jag vill inte att Sverige ska se ut som ett muslimskt land.”)

  11
 5. Att vara islamofob är bara sunt förnuft. Islam är djävulens påfund och vi borde agera genom att kasta ut dem. RECONQUISTA !!!

  30
  1
 6. Det finns ingen fobi mot Islam. Fobi betyder en inbillad fara, som inte finns i verkligheten. Misstro och misstankar mot främmande kulturer eller ideologier är befogade reaktioner från människor med erfarenhet och överlevnadsinstinkt och ska naturligtvis respekteras.

  27
  1
 7. Detta är något som Korantrogna missat helt :: Muhammed säger att ”Den som är vänlig mot Guds varelser, är vänlig mot sig själv.” I en annan profettradition (hadith) berättar Muhammed om hur en man klättrar ner i en brunn för att i sin sko ta upp vatten till en törstig hund. Hans följeslagare frågar då om Gud belönar även goda gärningar mot djur, varpå profeten svarar att ”allt gott ni gör mot en levande varelse får sin belöning” (Sahih Bukhari 41:557, 45:656).

  16
  1
  • Taqiyya och Muruna. Det går aldrig att lita på en muslim

   Taqiyya = ljug så mycket du vill för att främja islam och dig själv.

   Muruna = Infiltration, ät fläsk, drick sprit och raka av skägget för att smälta in hos kuffarna för att sedan när tiden är mogen ”ta över” helt ok enl koranen.

   Kitman = Hemlighållande, tvetydiga uttalanden, religiöst (politiskt) kamouflage, för att dölja verkliga meningen, islam tar över.

   31
   1
 8. Nostradamus förutspådde för några hundra år sedan att ett världskrig kommer att utbyta mellan religioner.
  Man kan bara gissa vilka religioner som vänder andra kinden till , och vilka som decapiterar sina meningsmotståndare.

  31
  2
 9. Först hittade djävulen på “islam” som konkurrerande ideologi till kristendomen som fått alldeles för stor spridning bland människorna. Men hen misslyckades katastrofalt med islam eftersom hen skrev in för begränsade regler inom “islam” för att den skulle frodas.
  Därför kom djävulen på att islam måste förbättras och göras mer generell så den inte stagnerar. Därav tog djävulen bort vissa delar av de islamiska reglerna, gjorde den friare och döpte om den till “socialism” istället som hen lanserade mitt bland 1800-talets alkoholiserade horkarlar i Tyskland.
  Socialismen fungerade mycket bättre eftersom den, precis som islam, spelar på människans inneboende begäran om sex, makt och pengar och låter så bra att du kan få vilken idiot som helst att gå med på den.

  Där kristendomen säger att du måste arbeta och ta ansvar för ditt levebröd säger socialismen, precis som islam, någon annan betalar för dig.

  15
  1
 10. Islam är den jävligaste farsort som drabbat världen och den har
  sosseasen lierat sig med,landsförrädarna.Jag finner inte ord för det.

  41
  1
 11. Islam är det största hotet mot svenska folkets frihet och demokrati och islam är samhällsomstörtande terrorism och bör således förbjudas i Sverige. Kan kristendomen vara förbjuden i Saudiarabien och Qatar, så kan så klart Islam vara förbjudet i Sverige.

  41
  1
 12. Håller med Pettersson. Afrika hade varit betydligt fredligare och haft betydligt högre välstånd om européerna hade behållit makten över kolonierna.

  28
  1
  • 1965.

   Är väl liktydligt som att slå ihjäl husbonden och tro att maten och lönen står på bordet nästa dag.
   Finns inte ord för idioter av detta slag, framförhållning = noll/funktionslös religion………rensa ur sk…en från klotet om det inte passar att arbeta för uppehållet.

 13. Islam är brott mot vår demokrati och måste förbjudas med demokratiskt beslut.

  33
  1
 14. Ja det är islam !!! En farlig religion !
  Dom katolska pedofiler till präster är faktiskt bättre på ont och gott

  26
  2

Kommentera