6 thoughts on “90 år sedan- en”vetenskapare” drog till ordentligt

 1. Nu gör vi en bankrun så klimatsekten hamnar på historiens sophög för gott….and you will be happy..

  8
  1
 2. Domedagsprofeterna har “stått som spö i backen”. Sanningen är att detta “hittepåprojekt” kommer från globalisterna för att skrämma folk; kunskapen hos gemene man (om klimatet) är begränsad vilket dessa (globalisterna) utnyttjar!
  NWO (New world order) med Schwaben i spetsen, ser sig som “världshärskare” och har fått med sig “etablissemanget” i Europa och delar av USA (demokraterna). Dessa (“ledande figurer”) imponeras av att bli inbjudna till Davos; de tror sig tillhöra “världsledarna”. Den rätta benämningen är “nyttiga idioter”.
  Figurer som Bildt, Reinfeldt, Löfven, Lööf m fl och deras associerade ingår i denna skara av landsförrädare och är bara värda förakt!

  16
  4
 3. Visst förändras vårt klimat,men det har det gjort sedan tidernas begynnelse och vi kan inte göra så mycket åt jordens cykler.Däremot kan vi göra något åt miljön.Sluta upp med att använda haven och skogarna som allmän soptipp.Sluta upp med dessa evinnerliga plastförpackningar till allting.Sedan finns det ju en uppfinning som kallas papperskorgar utomhus för skräp.Nuförtiden så “dekoreras” ju framförallt stadsmiljön av dessa f_ade halvfulla pappersmuggar med hämtkaffe som man ställer ifrån sig precis överallt utomhus.Plocka upp hundskit efter rastningen av vovven är också ett okänt begrepp för många…..Så miljön kan man som sagt påverka men klimatförändringar får vi leva med….

  26
 4. Ja det är konstigt att folk är så dåliga på matematik!?
  Men det är ju en förklaring att folk tro på skit som Mohamed Jesus eller Greta

  34
  7

Kommentera