Pascalidou har tid att uppmärksamma kvinnodagen

FEMINISM. Den Internationella kvinnodagen infaller den 8 mars varje år och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Internationella kvinnodagen instiftades 1910.

-Pettersson antar att Alexandra Pascalidou fick bra betalt för sin närvaro på Kvinnodagen medan männen är upptagna med sina arbeten att bland annat skotta, ploga, sanda vägar, trottoarer, järnvägar, tak och till evenemang som Alexandra tjänar pengar på.

Om Alexandra Pascalidou på bloggen…

16 thoughts on “Pascalidou har tid att uppmärksamma kvinnodagen

 1. När man läser om hur PK-isten och livsfuskaren Alexandra Pascalidou tar på sig hjälteglorian så skäms man. Hon ,om någon, efterkonstruerar precis allt för att framstå i en bra dager.

  14
  1
 2. Vi var en gång ett förhållandevis rikt land. Sedan bestämde sig 7-klövern att de skulle samarbeta för att förstöra landet med massinvandring, vindkraftverk mm, mm.

  29
 3. Hur många hukle kärringar medverkade? Tror själv inga. Fan vad korkad hon är.

  27
  1
 4. Är det något som Packalidu inte strävar efter så är det just jämställdhet. Hon vurmar ju för pensionsräddarna.

  Läste någonstans att Hanif Bali drog ner henne på mattan i sociala medier. Hon klagade på Greklands dåliga ekonomi och Bali föreslog att vårt högutbildade kompetensregn borde få asyl där nere i stället. Hon lackade ur helt efter det.

  23
 5. Nästa gång kvinnodagen skall uppmärksammas kan väl Primadonnan hålla sina anföranden på något förortstorg t.e.x i Rinkeby.Där finns det gott om “lediga ” män som kan lyssna på henne har jag hört…..

  36
  • Hon är född i Rumänien men hävdar att hon är grekiska. Samtidigt hävdar hon att alla som beträtt svensk mark är svenskar och att alla utom oss infödda svenskar har rätt till landet. Jag långt ifrån säker att hon har grekiska som modersmål vilket är ett av de tre viktigaste kriterierna för nationalitet.

   22
 6. Men Plascalidou det finns nästan en miljon bidragsförsörjda invandrare, dom flesta män,
  dom hade ja haft tid att komma på ditt möte, men det var väl förstås den jobbande vite
  mannen som skulle va där????? Fast det är dom andra som borde bättra på sina kunskaper om kvinnors rättigheter?

  39
  1
 7. Den där rumänska kärringen är en helt igenom fake.
  Hon “lånar” och klipper ihop värre än Marjasin någonsin gjorde,
  OCH kallar sig dessutom journalist!
  Hon förtjänar knappt att bli omnämnd > bara förakt. Tvi.

  41
  2
 8. Min frisinnade vän säger sig må illa när hen läser Paskalido eller Baudin .
  De har inte så mycket ryggrad så de kan hålla huvudet upprätt , säger hen .
  Jag tror de odlar svamp som de röker, säger hen .
  Jag försöker byta ämne och säger att jag oroas av situationen i Ukraina och hotet mot våra liv i Sverige . Hen säger att Sverige står inför värre hot än så .
  Svensk Media och Sossarna utgör ett större hot mot Den Svenska modellen.
  Vi behöver folk i Media och Politiken som bryr sig om och värnar Sveriges intressen . Tror du Alice Bah och de andra miljötokarna i Bryssel bryr sig om Sverige .
  Då är du också ett hot mot Sverige , avslutar hen .
  Tack för den passningen .

  37
  2
   • Då är vi minst två som slutar läsa när vi ser ordet hen. Enda undantaget jag kan godta är citat, men då kan man å andra sidan skriva rätt ord inom hakparentes. Ett annat ord som jag anser opassande är ordet en i de fall det uppenbarligen används istället för ordet man.

    7
    3
 9. Det var ju så fruktansvärt i valet 2018 att nästan en femtedel av Sveriges befolkning var rasister och röstade på SD, sa hon då artikeltjuven.

  40

Kommentera