Ska bli lättare att vräka familjer där barnen begår brott

BROTTSLIGHET. Regeringen och Sverigedemokraterna vill ge hyresvärdar rätt att vräka familjer där det är barnen som begår brott, som ett sätt att minska brottsligheten.

För att kunna skärpa föräldraansvaret har partierna idag beslutat om ett tilläggsdirektiv till utredningen som tittar på detta, skriver de på Aftonbladet debatt.

”Det kan exempelvis handla om tonårsbarn som hanterar narkotika eller vapen. Vi tycker att det är rimligt att kräva att en förälder som känner till att barnet är inblandad i sådan brottslighet agerar för att stoppa det”, skriver de i debattartikeln.

-Pettersson tycker att det ska bli möjligt att utvisa hela familjen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Ska bli lättare att vräka familjer där barnen begår brott

  1. Det är visst bara den svenska ursprungsbefollkningen som ingår i föräldra ansvars delen och kan dömmas till ersättning för vad barnens illdåd.
    Dags att tillämpa detta villkorslöst på alla ” föräldrar”

    13
  2. Svårt att få igenom en vräkning utan att kunna erbjuda ny bostad, jag misstänker vräkning utan ersättningsbostad klassas som inhumant av globalistvänstern.
    Aktivister kommer göra livet svårt och surt för de som vill vräka ”fel” människor, tyvärr misstänker jag att förslaget kommer stoppas.

    10
    2
  3. Några okonventionella grep, som detta är ett exempel på, kanske kan få igång bekämpningen av kriminella galningar.
    Vi behöver komma tillbaka till ett normaliserat land. Man skall inte behöva känna obehag när man vistas ute. Vilket tyvärr blivit fallet.

    27
    • Där är nog mer skit att reda upp efter det förra styret, regeringen visste att där var mycket att tag i, men troligen fans där mycket mer än dom hade anat?

      30
      1

KommenteraAvbryt svar