När sossarna eliminerade ”mindervärdigt människomaterial” 

Per Ström gör en mycket gedigen genomgång av hur socialdemokraterna ville förbättra ”kvaliteten på befolkningsstocken” genom att ”eliminera mindervärdigt människomaterial”. Svaga människor steriliserades, ofta med tvång, andra pressades eller lurades.

7 thoughts on “När sossarna eliminerade ”mindervärdigt människomaterial” 

 1. Har också för mig att det förekom våra grannländer i Europa. Länder som påminde om Sverige betr s.k social ingenjörskonst samt i USA.

 2. Detta borde göras ett stort repotage om. De flesta har inte en aning om alla hemska brott som pågick med sossarnas goda minne. Över 60 tusen svenskar blev tvångssteriliserade och många blev lobotomerade

  18
 3. Jag vill att svensken ska upplysas om “Socialdemokraternas” IB-affär och det “Grå brödraskapet” samt deras “spel under täcket med Muslimska brödraskapet. Det är alternativmedias skyldighet att ge oss all samlad fakta kring detta maktgalna parti?

  22
 4. Det var när Partiet var trogen ideologin och skulle bidra till utvecklingen av den socialistiska övermänniskan.
  Samma ideologi som gjorde att socialisterna i Tredje Riket gasade mindervärdiga och socialisterna i Sovjet och DDR pumpade folk fulla av steroider och så vidare.
  Detta är en grundpelare inom socialismen som tror att den kan kontrollera och påverka de naturlagar som fastställts för oss.

  24

Kommentera