Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

VÄRDERINGAR. Vi har skrivit om detta flera gånger men det förtjänas att tas upp igen och igen så länge vi har en statsminister som i brist på argument ljuger om Sverigedemokraternas historia. I en intervju 2016 i Dagens Nyheter sade statsministern följande om SD:s partiledare Jimmie Åkesson: ”Han gick in i Sverigedemokraterna när de fortfarande hade hakkorsflaggor på sina möten. Det valet gjorde han /…/ Det är i grunden ett rasistiskt parti med nazistiska rötter också. Det är bara så.”

Det är en grov lögn som bevisas av det faktum att hatmedia inte, trots att de säkert letat, hittat och publicerat några bilder på Sverigedemokrater eller SD:s möten med hakkorsflaggor. Någon enstaka bild finns på enskilda personer med hakkorsflaggor men det är ingenting jämfört med sossarnas umgänge med nazister.

Om vi tittar på Stefan Löfvens bakgrund så är den långt ifrån otadlig ur demokratisk synpunkt. Stefan gick med i S 1970. Då höll fortfarande socialdemokraterna på med att tvångssterilisera “imbecilla, undermåliga individer, idioter, fallandesjuka (epileptiker), tattare, sinnesslöa, personer med lösaktigt sexualliv, homosexuella” och många andra för att skydda den svenska folkstammen och folkhemmet från degeneration. Man steriliserade människor av rashygieniska skäl, av folkhälsoskäl, för att kontrollera asociala och av ekonomiska skäl. Då ska jag ändå inte ta upp Stefan Löfvens morfar och mammas bakgrund.

Under 42 år och åtta socialdemokratiskt ledda regeringar mellan 1934 fram till det borgerliga maktskiftet 1976 så steriliserade man cirka 63.000 människor på Statens institut för rasbiologi.

I den politiska debatten hävdades att 1934 års steriliseringslag var otillräcklig. Därför skärptes lagen 1941. Dåvarande justitieministern presenterade regeringens förslag om förändringen av steriliseringslagen i riksdagen med följande motivering:  ”Ett betydelsefullt steg framåt i riktning av att sanera den svenska folkstammen, att befria den från fortplantning av arvsanlag, som leda till att i framtida generationer det förekommer individer, som icke äro önskvärda medlemmar av ett sunt och friskt folk.”

Institutet grundades 1922 och var världens första, vilket senare nazisterna i Tyskland hade nytta av.

De statsministrar som såg till att driva på steriliseringarna under alla dessa år var främst Per Albin Hansson (12 år) och Tage Erlander (22 år). Men även Olof Palme såg till att driva institutet och steriliseringarna under sina första sju år som statsminister mellan 1969-1976. Nazityskland är det enda land som tvångssteriliserat fler människor än Sverige.

Det är den korta varianten, en längre men långt ifrån komplett finns bland Ra(S)ister & Nazi(S)ter och vi ska inte glömma Sveriges koncentrationsläger där den inte obekante Tage Erlander var chef, då skrev socialdemokraterna om de som flydde för sina liv: 

”Enligt vad som erfarits har det cirkulerat ryktet, att flyktingar i Sverige åtnjuta fritt uppehälle och dessutom erhålla pengar, utan att behöva prestera något som helst arbete.

Det torde icke vara något som helst tvivel om, att detta och liknande rykten i hög grad bidragit till att ett relativt stort antal mindervärdiga element sökt sig till Sverige. Dylika förespeglingar locka givetvis framför allt arbetsovilliga, arbetsodugliga och i övrigt mer eller mindre asociala stundom även kriminella element.

Socialdemokratins mörka historia är inte bara brun, den är mörkbrun…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

36 thoughts on “Löfven gick med i socialdemokraterna när S tvångssteriliserade mindervärdiga människor

 1. 907 000 var medlemmar i S, när Stefan gick med 1970.

  Nu när Stefan har gått den långa vägen i partiet och blivit statsminister. Så är det inte så många medlemmar som har hängt i och med Stefan.

  Nu är det antalet nere på 89 010 socialdemokratiska medlemmar.

 2. Löwen står säkert bakom kontraktet som socialdemokraterna har med Muslimska
  Brödraskapet sedan 1999.

  LANDSFÖRRÄDERI!

 3. Löwen står säkert bakom kontraktet som socialdemokraterna har med Muslimska
  Brödraskapet sedan 1999.

  LANDSFÖRRÄDERI!

 4. S och svetsarens minne kanske är hyffsat bra men mycke mycke kort !
  Vad då tvångssteriliseringar ????
  Har partiet aldrig hört talas om.

 5. Det är ju tur för Såssarna själva att de inte håller på med detta fortfarande,för då hade de raderat ut sig själva, hela bunten.
  Men samtidigt otur för alla oss andra som då hade sluppit alla stollarna!

 6. Han är det sämsta som setat som stadsminister i Sverige, till och med sämre än Reinfeldt.

  • Han är bara ett redskap och nickedocka för dem som styr bakom kulisserna.
   Både i Sverige och Bilderberggruppen
   Kan ju knappt läsa inantill från ett manus han får i handen

 7. Hur mycket tog Stefan Löven till sig av det JÅ säger.
  Lägg märke till kroppsspråket.

  “Jimmie Åkesson påminner Stefan Löfven om Socialdemokraternas historia”

 8. Allmän röströt för alla…..kom 1989

  Värnpliktsvägrare – ansågs inte förtjänta av rätten att rösta eftersom man var ovillig att gå ut i krig för sitt land. Rösträtt först 1922.

  Fängelseinterner – ansågs har förlorat ”medborgerligt förtroende” vilket innebar att den dömde förlorade sin rösträtt. Rösträtt först 1937.

  Mottagare av ”fattigunderstöd” – ansågs oförmögna att ha en åsikt om stora samhällsfrågor. Kvinnor drabbades särskilt av detta rösträttsstreck. Rösträtt först 1945.

  Sveriges romer – ansågs inte uppfylla rösträttens krav på folkbokföringsadress. (En omöjlighet då romer inte tilläts stanna kvar någon längre tid på samma ort.) Rösträtt först 1959.

  De omyndigförklarade – ansågs sakna all rätt att bestämma över sina ekonomiska angelägenheter och att rösta i allmänna val på grund av ”grund av psykisk sjukdom, hämmad förståndsutveckling eller psykisk abnormitet.” Rösträtt först 1989.

 9. Socialister har alltid varit mindervärdiga människor, eller kanske rättare sagt, vedervärdiga människor!

 10. Den lille Nazisten försöker dölja sinna rötter..
  Men sanningen kommer krypande.

 11. Hur vet Löfven ifall dom hade hakkorsflaggor på sina
  möten? Var han där ? inte helt otroligt eftersom han
  har Nazzar i släkten!

  • Jag var där och det fanns inga hakkors flaggor på väggarna, Löfven var inte där han bara svamlar som vanligt.

  • Det var väl på mammans och morfars möten han hade sett de där hyakkorsflaggorna !

 12. Endast en mor kan älska pojken på bilden. Nej, förresten, endast en FULL mor kan älska pojken på bilden, nej förresten, kanske inte, därav fosterhemsplaceringen.

Kommentera