Polisen anmäls för nekad koranbränning

ISLAM. Polisen ger koranen särskilt undantag för bränningar, skrev bloggen igår. Kulturföreningen Apallarkerna har sagt att man vill stoppa den svenska anslutningsprocessen till Nato och anmäler nu polisen till Justitiekanslern för att man nekats tillstånd att bränna koranen utanför den turkiska ambassaden i Stockholm, skriver SVT Nyheter.

Polisen nekade tillstånd efter dialog med Säkerhetspolisen, med motiveringen att det inte gick att garantera den allmänna ordningen. Anmälan bekräftas av Justitiekanslern, som ännu inte tagit ställning till den.

-Pettersson tror och hoppas att föreningen får rätt. Vi kan inte ha särskilda lagar och regler för islam och muslimer. Däremot borde koraner brännas för att protestera mot islam, inte för att protestera mot Nato…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Polisen anmäls för nekad koranbränning

 1. Hur vore det att söka tillstånd för en bibelbränning och sen av misstag elda upp en koran istället?
  Det är ju lätt hänt att blanda ihop saker när de ska brännas – som t ex svenska och schweiziska flaggor.

 2. Om man hävdar att man gör detta för att skydda oss från terror. Varför tänkte man inte på detta redan 2015 så vi hade sluppit all denna skit.

  37
 3. Det är naturligt vis så att polisen har valt sida! Man är inte intresserad av att göra det arbete man är satt att göra det är mer sossialistikt att jaga torskar som Paulo Roberto ! Och om han är upptagen med att misśhsndla för i kungsan !
  Då kan man ju alltid jävlas med trafikanter med fyll spärrar och hastigheten kontroller !? Det får folk att tro att polisen faktiskt tillför något det finns ju en orsak att polisen i läget valt att stödja kriminella gäng och jihadister

  34
  3
 4. Hur skulle de se ut om folk måste bränna allt de ogillar. Lägg kraft på att stoppa bilbränderna istället.

  7
  26
  • Problemet är inte att folk bränner böcker eller demonstrerar.
   Felet är att media alltid blåser upp det, hur många bråk hade tex inträffat vid nazistdemonstrationer om media inte upplyst AFA om de samma?
   -Förmodligen inga!
   Rörande koranbränder och bilbränder så är det ju främst kristna som ligger bakom de förstnämnda medan invandrade muslimer förefaller ligga bakom majoriteten av de senare!

   34
   1
  • Stoppa bilbränderna är den mentalt kastrerade och vänsterextrema polisens jobb, men de är upptagna med att jaga pensionärer med ”fel åsikter” på Internet.

 5. Rent juridiskt så håller inte detta förbud, hur kan koranenen vara den enda skrift som inte får brännas i vårt land?
  Jag menar varför är det tex tillåtet att elda upp en bibel eller Annie Lööf:s nya självbiografi men inte koranen?
  Inte för att jag själv funderat på att protestera mot islam genom att elda upp denna medeltidsbok.
  Men vad händer om någon vill linda in en koran i bacon eller mata någon hungrig gris med denna för somliga “heliga skrift”, det är ju inte förbjudet?

  39
  1
  • Så jävla ynkligt. Om allt är så fel här så finns det ju andra länder att flytta till. Kanske inte med så generösa bidrag men som passar bättre för muslimer

   33
   1
  • Helt korrekt att det inte håller rent juridiskt. Men de kan glömma att något av överklaganden till Förvaltningsdomstolen eller JK kommer att avgöras innan kalkonparlamentet sagt sitt.

   Kan det ta flera år för en vanlig domstolsförhandling a la åtalet mot Karl Hedin att gå av stapeln trots allt var färdigt kan det ta årtionden innan de överklagandena handläggs.
   Det finns viktigare saker att göra som att kolla att färgen torkar.

   13

Kommentera