Annie Lööf skriver självbiografi, igen…

INRIKES. Annie Lööf, född som Johansson i Värnamo församling i Småland. Lööf är utbildad jurist och politiker för centerpartiet sedan 2002. Hon var Centerpartiets partiledare 2011–2023 och riksdagsledamot 2006–2023, invald för Jönköpings län. Hon var även Sveriges näringsminister åren 2011–2014 i regeringen Reinfeldt. Annie Lööf är 39 år.

Sanningens ögonblick gavs ut 3 maj 2018. Det var Annie Lööfs första bok om livet i politiken.

Annie Lööf är en av vår tids mest färgstarka och inflytelserika politiska ledare. Som liberal, feminist och humanist har hon tagit strid för grundläggande värderingar och mött såväl hyllningar och djup respekt som hot, hat och utstuderade mordplaner. Hon har i över ett decennium varit en nyckelspelare i svensk politik, som partiledare för Centerpartiet. 18 september släpps hennes självbiografi på Bokförlaget Forum enligt ett pressmeddelande.

-Pettersson noterar att det blir Annies andra bok om hennes liv i politiken. Inte dålig innan hon fyllt 40 år…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Annie Lööf skriver självbiografi, igen…

 1. Vem bryr sig.
  Annie Lööf, är en föredetting, en individ,som lider av akut narcissistisk hybris, kombinerad med sociopatiska tendenser.
  Hennes politiska haveri, har sina rötter i ovanstående. Hennes oförmåga att klara en debatt med Åkesson, att inte gå vinnande ur debatten, triggade sociopatens hat mot SD. Hon kom till slut att framstå som rättshaverist.
  Det bästa för henne är att försvinna in i skuggorna, vi glömmer gärna att hon funnits!

 2. Det här är inte en bok utan en del av GLOBALISTERNAS belöning till henne. Visserligen oligarkerna köper några tusen exemplar och marknadsför boken tilll bibliotererma. Men dom stora pengarna kommer när dom senare bokar denna popitiker-författaten till olika konfrensser och erbjuder henne rådgivar poster hos banker och storföretag.

  31
  1
  • Låt henne singla runt lite på den höjd hon placerat sig själv . Vi gamla Bondeförbundare behöver ytterligare någon tid att svälga förtret över vårt raserade Parti .
   Läs eftervalsanalysen .
   Endast en fullständigt tondöv ledare kan missa verkligheten så grovt .

   39
 3. Vem fan är intresserad av vad hon skriver ?? Dom böckerna får hon nog ge bort för att bli av med dom

  56
  2
 4. Utbildad Jurist? Och ändå körde jimmie Åkesson över henne i varje debatt, och det tyckte hon säkert var skämmigt, och en stor orsak till hennes SD hat.

  Till och med många av analfabeterna som dom så frikostigt bjöd in, har vid flera
  tillfällen kört över hela rättssystemet! Jurist, en devalverad titel idag?

  47
  2
 5. Lite småkomiskt att när Lööf avtackades som partiledare för centerpartiet så talades det mycket om allt hon hade gjort för partiet, detta utan att en enda talare kunde ge ett exempel på något positivt som hon fått uträttat under sin tid som partiledare.
  Allt hon har gjort under sin tid som partiledare är att sprida sitt hat mot SD, ironiskt nog så var SD och C lika stora när Lööf tillträdde.
  Idag är SD ca fyra gånger större än Lööf:s C, som står kvar på ca 5 %!
  Med andra ord, exakt vad är det man menar att hon har gjort för C?????

  65
  1
 6. Det finns pösmunkar, i detta fall en pösabbedissa, som tror att andra är intresserade av deras egoism.

  48
  1
  • Jag har förslag på titel: “Mitt liv som landsförrädare” alternativt: “Mitt liv som idiot”

   31
 7. Snacka om en självgod och egoistisk narcissist och tidigare ledare för ett parti som kommer från verkligheten och myllan men som nu hamnat i en fantasivärld som inte ens en fantasyfilm kan beskriva.

  60
  1
  • Mest prat och hat och lite verkstad där. Hon placerade Gustav II Adolf i 1800-talet, så koll på Sveriges historia har hon definitivt inte.

   13

Kommentera