Är Anders Ygeman EU:s sämsta politiker?

INRIKES. Sveriges tillväxt sämst i EU och socialdemokraten Anders Ygeman försöker på riktigt skylla det på den nytillträdda regeringen. Med sådana kunskaper undrar man hur han någonsin kunnat bli inrikes-, energi- och migrationsminister m.m. Det säger en hel del om Socialdemokraternas krav på kompetens. Att Ygeman dessutom tvingades avgå för att han var en fara för rikets säkerhet gör inte saken bättre.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Är Anders Ygeman EU:s sämsta politiker?

 1. Han har ju rätt, han formulerade sig lite fel bara. Det ska vara:

  “Det är nog bara Vasaskeppet som fått sämre start än nya regeringen”.

  Tack vare S:s vanstyre så får vilken ny regering som helst efter dem en dålig start.

 2. Det är verkligen hård konkurrens om förstaplatsen om man tänker tillbaka på den nu sparkade regeringen. Alla kan ju ha en bra dag, men både ljugeman och mållgan verkar ha haft sina vid andra tillfällen.

  13
  1
 3. Ygeman vet mycket väl att han är ett stolpskott men han är lojal med (S) och då kan man gå långt!

  Sveriges väl och ve väger lätt gentemot de politiska intressena i (S)

  41
  2
 4. Konkurrensen är hård
  bland våra politiker. Ett
  helt gäng kämpar om
  att bli ” sämsta politiker”.
  Å andra sidan vi har ju
  själva valt dem. De flesta
  har varken arbetserfarenhet eller
  utbildning. C laget. Arma
  land.

  36
 5. Tyvärr är det de sämsta som inte platsar nån annanstans som söker sig till politiken. Bedrövligt är bara förnamnet. Konkurrensen om vem som är sämst är ju stentuff. Mogge Ynkeman Strandskatan är väl bland de värsta.

  42
  2
 6. Socialdemokratin har de sista 60-åren, fungerat som en skitmagnet.
  Hörde åtskilliga uttalanden under min gymnasietid, alltid från de, som verkligen låg i botten och riskerade ”köra”, studenten.
  Man lät stolt omvärlden veta, att det där med bra arbete efter examen, inte var något att satsa på. Nej, anslutning till SSU och därefter bli ombudsman, vidare till politiker, var framtiden. En del klarade det, de flesta gick under, med flaskan i hand!
  Dessa idioter ynglade dessutom av sig, och fick följaktligen välindoktrinerade ungar. Dessa ser vi idag i socialdemokraterna. Verkligt misslyckade exemplar, med mycket tvivelaktig intellektuell nivå.
  Ygeman, dvärgen, Strandhäll, och den pundigaste av dem alla, Stefan Löfven.

  42
  2
  • Klart det går att kritisera Ygeman mfl för låg kompetens, men nu gäller det för regeringen och SD att leverera och visa att man är bättre, vi har inte sett det än, dom har inlett lite trevande och jag hoppas dom börjar bli varma i kläderna så det börjar hända saker.

   31
   • Tyvärr bådar inte den slöa starten gott. Jämför när den första Löfven-regeringen tillträdde. Det första de gör är att erkänna en landplätt styrd av muslimska terrorister som egen nation. Jag menar “palestina”, inte IS. Skumt faktiskt att de glömde erkänna IS också när de låg på topp…

    Hade det varit lite ruter i Uffe så hade han givetvis återkallat erkännandet på sin första dag som statsminister. Ett klart och tydligt besked att nu är det slutdaltat med terrorister och diktaturer. Sedan kunde han fortsatt med att flytta ambassaden i Israel till Jerusalem och ambassaden i Kina till Taipei!

    20
 7. Märks på hans beteende i allmänhet att han inte är någon intelligent person
  Han tillhör ju också gruppen politiker ( Socialdemokrater ) som förbehåller sig rätten att ta för sig av andras pengar och förmögenheter.
  Dom politiker/ människor som gräver i andras plånböcker för att sedan dela ut dom och visa sig duktiga avskyr jag personligen och troligt många fler med mig.
  Allt det här hänger samman med det som tas upp i detta inlägg, dåliga betyg låg utbildade politiker med klent förstånd, och avsaknad av respekt för att ge sig på vissa människor och ta av dem pengar.
  Ygeman tillhör gruppen till 100 %

  39
  2
 8. Ja, och väljarna har röstat bort honom. Så nu vilar ansvaret på andra. Det skall bli spännande att se vad de kan göra, jag önskar tex att de ger näringslivet förutsättningar att utvecklas.

  29
  4
 9. Han är väl inte sosse för inte,den absolut sämsta av alla kategorier
  tillsammans med mogge Farman mfl.Var kommer all skit ifrån?Ta en
  sådan som Thaidanne ett riktigt skräckexempel på en sosse.Fy fan.

  43
  2
 10. Svårt å veta sörru. De e lixom ganska mycket konkurrens om den platsen, om man säger så, tjö.
  (Alltid tyckt att svenskpolitik kommenterades bäst av alkisarna på Nytorget. Ja, förra årtusendet då asså.)

  36

Kommentera