Kött bannlyst vid Malmös konferenser

INRIKES. Nu blir alla konferensluncher till Malmö stads 28.000 anställda och politiker vegetariska – eller veganska. Kött får inte serveras, rapporterar Sydsvenskan. Valfrihet är inget för Malmös politiker.

Förbjuden i Malmö

Nyligen beslutade den politiska kommunledningen som i Malmö består av företrädare från socialdemokraterna, liberalerna och miljöpartiet, som har samtliga kommunalrådsposter med beredningsansvar att spara på skolmaten.

-Pettersson noterar att Malmö spar på skolmaten och att det diskuteras om den är näringsriktig. Malmö är också den kommun som får mest bidrag från andra kommuner i hela Sverige. Malmö får 6.400 miljoner per år, 17,5 miljoner om dagen för att inte gå i konkurs.

Men Malmö har råd med rosa enhörningar, pridemålade parkbänkar, iransk ”eldfest”, arabisk filmfestival, betala 49 influencers för att göra reklam för staden, stora pride-jippon, bistånd till illegala invandrare, inspelning av Malmös ljudkuliss, heltidsanställd skateboard samordnare, köper lägenheter till kriminella,  Malmö beställde två koggar (en fartygstyp) för 138 miljoner som ett projekt för arbetslösa, när projektet var klart såldes koggarna för 100 kronor…

 • Malmö har 205 st kommunala kommunikatörer, som kostar skattebetalarna 350 000 kronor om dagen i lönekostnader.
 • Malmö betalade totalt 70 miljoner för att låta gängkriminella bo i lyxlägenheter där både städning och mat ingick. Dessa boenden användes ofta som bas för grova brott.
 • Malmö har gett över 70 000 kr i bidrag till den islamistiska rörelsen Milli Görus som vill omvända homosexuella och kallar Förintelsen för en myt.
 • Malmö har i flera år bjudit influencers på semester. Allt från flyg och hotellrum till middagar ingick. Senaste året landade notan på 695 000 kr. ”Vi tycker att det är bra utdelning för skattepengarna” sa ansvarig chef.
 • Malmö har bränt 4,3 miljoner på att ”utmana inomhusnormen”, alltså att uppmuntra medarbetare att jobba utomhus. ”Normer bryts inte över en natt. Här handlar det om att skapa tillit och en dialog om att det är okej att göra annorlunda”, säger projektledaren.
 • Malmö bjöd gängkriminella på skridresa till Sälen och en hotellvistelse på Gotland för att hälsa på en annan gängkriminell. ”Att göra saker tillsammans är ju inte en ovanlig rehabiliterande åtgärd”, sa en avdelningschef på Malmö stad.
 • I sex år har Malmö haft en heltidsanställd skateboardsamordnare, med en budget på 2,5 miljoner för att bl.a. anordna skateboardevenemang.
 • OSV.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Kött bannlyst vid Malmös konferenser

 1. Och de beslutsfattande har matlåda(eller går ut för att äta kött) med sig full med kött/korv/kyckling, medans andra ska äta insekter, helt enligt 2030 agendan.

  Finspång nästa med en jä…. fart så de fattar.

  10
 2. NETTOskattebetalarna flyttar BORT ifrån Malmö till någon kramskommun , som Staffanstorp som bättre kan erbjuda det som dessa efterfrågar. Men det anser tydligen de styrande “grönsakskommunist-islamisterna” i Malmö inte vara något problem… Någon annan betalar ju Al Mahlmwhes socialbidrag…

  21
  1
 3. De som äter kött tvingar INTE vegetarianer att äta kött.
  Men , ledande teoretiker och mästrare till veganer och vegetarianer TVINGAR de som inte är det att avstå från kött.

  Totalitarism i sin yttersta prydno !

  28
 4. Socialdemokratiska Partiets Demokratisyn går igenom .
  Det har definitivt med fläskköttet att göra , men att säga det går inte .
  Påminner om Ryssland tycker jag .
  Men i Ungern och Polen kan regeringen inte göra något utan att Sossarna tycker det är fel .

  24
  1
 5. Växande barn behöver rejäl mat som dom äter.Bönor och linser och grönsaker i all ära men säg den unge som inte vill ha en tallrik till skollunch med potatismos och köttbullar eller lasagne.En gång i veckan kan man ha en vegetarisk rätt men inte alla skoldagar.Nu kommer många att skippa maten som serveras och så blir det choklad och smågodis istället.Många konferensdeltagare i Malmö smiter nog i väg till närmsta korvkiosk eller restaurang.Jag är övertygad om att detta har inget med “klimatavtryck “att göra utan är en besparing och bekvämlighetsåtgärd.Man slipper ta hänsyn till alla icke kött,fläsk och fiskätare.Slantarna som sparas går till annat.Nya konstprojekt ev. ? Det kanske saknas någon rosa noshörning på något torg ?Veganmaffian firar nya triumfer i denna förlorade f.d.Svenska stad och klimatalarmisterna faller in i jubelkören..

  29
  2
  • Ja, det kan bli tex menskonst, eller varför inte en värdegrunds korrekt utställning på konsthallen i Malmö, där finns säkerligen gott om hål att ösa in pengar från elevernas matbesparingar. Samtidgt som detta skulle jag gissa att Mcdonalds, Burge King och osv får ökade intäkter.
   https://malmokonsthall.se/utstallningar/

   20
  • När jag var barn, soppa med klimp.
   Pölsa osv inte fick vi köttbullar och lasagne. Men vi växte ändå.
   Nuförtiden är skolmaten bra och god.

   3
   5
  • Öskuten; alla gnäller på “gratis” mat. Skolungdomarna, intagna på fängelserna mfl. Tänk på de som har det sämre, mycke sämre. Många av oss pensionärer som knappt får ihop månads budgeten till mat, är inte själv drabbad men vi har gott om fattigpensionärer i ett av världens “rikaste” länder, Vinsterna kommer längre fram från pensions räddarna sa han den där Löven.

   15
 6. Jag är övertygad om att Nassen på bilden hade gjort ett bättre jobb än dom fåntrattar
  som kallar sig kommunledning, dom kommer från samma gäng som förstört Sverige!

  Varför tror ni dom tar detta beslut? Inte fan är det för att dom är rädda om sin hälsa,
  mycket troligare är för att dom är skiträdda för Muslimerna. Ät meras Bacon!

  32

Kommentera