50 år av misslyckad politik har gjort givare och mottagare beroende av varandra

INVANDRING & BIDRAG. I nästan 50 år har det politiska systemet misslyckats och misslyckats, trots att vi byggt upp ett system av välvilja och gjort mottagare av bidrag och givare beroende av varandra. 

Utgångspunkten för samtalet är Lars’ bok ”Framtidsstaden. Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?”. Vad består Malmös bekymmer i? Varför har samma politik, med magert resultat, förts om och om igen? Hur kan dessa problem egentligen lösas?

Samtalet pågår i knappt 40 minuter. Vill ni inte lyssna på hela så ta ett par minuter i början det räcker.

Om Lars Åberg på bloggen…

-Pettersson antar att ni som tycker politiken fungerar bra i Malmö och övriga landet fortsätter att rösta på sjuklövern. Ni andra får tänka till…

Vet ni förresten att Malmö, som är konkursmässiga har anställt 55 kommunikatörer som har till uppgift att rapportera positivt om Malmö. Alltså propaganda…

7 thoughts on “50 år av misslyckad politik har gjort givare och mottagare beroende av varandra

 1. Mig synes som att den svenska folkbildningsambitionen degenererat å det skändligaste och urartat i ren totalitär propagandaverksamhet!

  För övrigt tycks statens främsta målsättning vara att passivisera befolkningen mentalt och i möjligaste mån desarmera den från dess intellektuella beväpning, i syfte att utöva kontroll och åsiktsstyrning – något vi märkt av de senaste fyrtio decennierna och som eskalerat via den massiva kulturmarxistiska pseudopedagogik, historierevision och osunda konkurrensutplåning vi nu med vrede och avsmak observerar.

  Ett skolsystem som hämmar de normalutvecklade elevernas medfödda vetgirighet och studiemotivation och kastar den unkna gamla jantelagsfilten över deras unga huvuden, likt ett våtvarmt omslag som förhindrar varje försök att utnyttja förståndsgåvorna, tabubelägger den självständiga tankeprocessen och distanserar den samlade kognitionen från den faktiska verklighetens varande.

  Några intelligensaristokrater kommer detta fatala elevövergrepp icke att generera – väl en beaktansvärd samling lättmanipulerade byfånar, vilkas enda ”kunskaper” utgörs av genusvetenskapliga floskler och homonormativ indoktrinering, där begreppet själsbildning är något främmande.

  Andreas – en stående syntes mellan glunten och magistern.

 2. ”…55 kommunikatörer som har till uppgift att rapportera positivt om Malmö”
  Som det var i gamla Sovjet med sina politruker. Politiska kommissarier, som tar hand om den politiska skolningen av allmänheten. Det är faktiskt obegripligt att samma förlust-politik förs år efter år och man väljer att satsa extra resurser på att rapporteringen blir positiv. Bedragaren har gett upp ambitionen att dölja felstegen och låter brottsoffret betala resurser, för att frisera till dem. Det får inte vara sant…

 3. SD presenterade nyligen sin budget för Malmö. Jag hoppas att de har dragit av minst 57 Mkr från sossebudgeten för kommunikatörer. Lön plus arbetsgivaravgift, försäkring, lokaler, konferenser. transporter, mobiler o s v.

 4. Det är på t,iden att vi får en regering efter detta val. En regering med Jimmy Åkesson som statsminister. Nu har vi varit utan regering sedan 1969 när Tage Erlander avgick, alltså nästan 50 år.

Kommentera