Två irakiska medborgare häktade för grov våldtäkt

BROTTSLIGHET. Två män, som greps under en stor polisinsats i centrala Falkenberg på fredagen, häktades på måndagen vid Varbergs tingsrätt, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt och människorov. Tre tonårstjejer är brottsoffer i utredningen, enligt åklagaren.

De tre tonårstjejerna har hållits fångna natten mellan den andra och tredje februari i en lägenhet i centrala Falkenberg, där en av männen är skriven.

Det var vid lunchtid på fredagen som de två männen i 30-årsåldern greps i samband med en polisinsats mot lägenheten, och flickorna kunde fritas. Under helgen har polisen hört vittnen och målsäganden, och haft flera förhör med de båda misstänkta.

Båda männen är tidigare dömda för brott.

Halmstads Tingsrätt Målnummer B:374-34 (Häktning)

Målnummer i Varbergs tingsrätt: B 339–23.

Blasini, Sarmad Hazim Barto, född 1993
Medborgare i Irak
Tolk behövs på Badinani (nordkurdiska)

Kamaran Mahmod, Zayar
född 1993
Medborgare i Irak
Tolk behövs på Kurdiska

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Två irakiska medborgare häktade för grov våldtäkt

 1. Fredrik Reinfeldt gillar dom:
  ”Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit och det är vad dom gör av Sverige och för mig är det givet att det är det senare.”
  och
  …börjar begå brott nästan direkt, döms för stöld, olovlig körning, våldsamt motstånd, ringa narkotikabrott, döms till fängelse efter att ha misshandlat f.d. fru, osv…
  mer om dessa två, (samt bild) i Samnytt:
  https://samnytt.se/haktade-for-kidnappning-och-valdtakt-mot-tre-tonarsflickor-i-falkenberg/

  Fredrik Reinfeldt vidhåller att Sverige tillhör invandrarna:
  https://petterssonsblogg.se/2016/11/03/fredrik-reinfeldt-vidhaller-att-sverige-tillhor-invandrarna/

 2. När kommer straffen att skärpas för impåorterad ondska? Var det inte så det sades i Tidöavtalet?

  33
 3. Oppss! Läste om detta i helgen, trodde ju i min enfald att det var elaka medelålders vita män. För det är ju det vi fått höra hela tiden

  27
  2
 4. Förmodligen ett par högutbildade personer som S-Regeringen importerat som du och jag försörjt sedan första dagen.Försörjningen fortsätter med ca:3.500 kr per dag i något sk.fängelse i några månader. Det finns säkert ett samlagsrum så dom inte känner sig kränkta .

  31
  2
  • Niklas, meningslöst att lagföra med det nuvarande systemet, det behövs mycket kraftigare reaktioner på sådana här brott.

   16
   1
   • Kan lagföra dem sedan betala ett gäng på anstalten att våldta dem varje dag som de sitter på anstalten tills de skickas hem igen till Irak.

    10
    2
   • Inga skattepengar på dom kriminella äcklena. Ska våldtas mot betalning får du och andra som önskar sådana extra straff betala gängen själv.

    6
    4
  • Niklas ,din önskan blir inte uppfylld. Varken nuvarande regering eller föregående regering kommer ALDRIG att utvisa dessa guldklimpar. Ps.vi har och haft mesar till politiker.

   12
   1
 5. Som sagt var. Vad gör de här i Sverige? Varför är de inte utvisade på livstid efter tidigare brott?

  38
  2
 6. Skicka ut dessa j-a figurer från landet per omgående, skattebetalarna skall inte tvingas försörja dessa misslyckade individer på Sveriges lyxfängelser under flera år.

  35
  2
 7. Varför är de kvar i Sverige då de redan begått brott?

  Är det de goda, naiva och skenheliga världsfrälsarna som räddat dem kvar?

  (SD) sjunker djupare och djupare. Var det INTE såna här som ni ville utvisa? VARFÖR GÖR NI NADA?

  Offren skiter ni i!

  37
  4

Kommentera