När kommer vinsten

Eder Fjärranösternrapportör undrar: Våra Svenska fängelser är överfulla med kriminella invandrare, en fängelseplats kostar runt 2500-3000 Svenska kronor per dygn. Dvs upp till 90 tusen i månaden, Hur många hederliga och hårt arbetande invandrare krävs det för att arbeta ihop det beloppet? Sedan deras skatt, först täckt deras egna kostnader för kommunal och statlig service, sjukvård, pension, barnens utbildning mm??

15 thoughts on “När kommer vinsten

 1. Hon är inte klok, när skall media inse detta? Det gör de aldrig för de är lika korkade, sorgligt, Tyrone 83

 2. Hennes affärsidé bygger helt på PK-ism. Hon – denna narcissistiska fuskare – gör allt för att hålla sig i förgrunden; en pålitlig “nyttig idiot” i SVT;s sändningar. Ingen att ta på allvar!

 3. Om någon har förstört journalisters trovärdighet så är det hon .
  Men så är hon ju också marginaliserad numer.
  Hon gör ett och annat utspel men det är ingen som lyssnar på henne längre

  22
 4. Har för mig dygnskostnaden för en svensk anstaltsplats är 6 000 – 7 000 kronor per dygn.

  15
  • Det är dyrare att driva ett fängelse med högre säkerhet eftersom det kräver mer personal än ett fängelse med lägre säkerhet, men Kriminalvården brukar räkna med att kostnaden för att sitta i fängelse är ungefär 3 300 kronor per person och dygn.

 5. Detta blir kostsamt för oss alla. Försäkringspremiarna skjuter i höjden. Även trafikskadorna blir enorma när kamelryttarna kör BMW.

  27
  2
 6. De skattepengar arbetande menainvandrare bidrar med, äts upp många gånger om, av vad det kostar att hålla menabrottslingarna inspärrade!

  25
  1
 7. Pascalidou ser vinsten i att de invasiva arterna försörjs av skattebetalande svenskar så hon har rätt i sak från hennes sida sett.

  25
  1

Kommentera