Morgan Johansson (S) är sur och gnäller

INRIKES. Sveriges tidigare justitieminister och numera riksdagsledamot och socialdemokraternas gruppledare i utrikesutskottet, Morgan Johansson är inte nöjd med regeringen Kristerssons Nato-förhandlingar. Morgan säger att man måste visa fasthet mot Turkiets president Recep Tayyip Erdogan, rapporterar Expressen.

Morgan Johansson (S) har rätt på den punkten. Synd att Morgan, Sveriges justitieminister mellan 2014 och 2022 inte visade fasthet mot någon eller något.

Herr Johansson (S) gnäller också över att det är så möten med utrikesminister Tobias Billström (M). – Jag utgår från att Billström har tätare kontakter med SD än vad han har med mig. För vi har så gott som inga informella kontakter och har inte haft det under hela den här hösten, säger Morgan.

-Pettersson hoppas verkligen att utrikesminister Billström har fler kontakter med Sverigedemokraterna, som är en del av regeringsunderlaget, än med riksdagsledamot Morgan Johansson. Det är surt att inte ha makten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Morgan Johansson (S) är sur och gnäller

 1. Vad skulle Billström ha för vinning av att ha kontakt med sin föregångare som under
  sin tid på posten inte fick något gjort, där brottsligheten skjutit i höjden, under tiden
  befann sig Morgan mest på Twitter och skrev sin rappakalja. Sen raljerar Morgan
  över Regeringens låga oppinionssiffror? Det ska han inte göra, han borde istället
  förvåna sig över dom höga siffror som dom som ställt till Sveriges elände?
  Men när man satt sina egna partikamrater på ledande poster överallt, och kontaktar
  dem för att få fram dessa höga siffror? Det är tufft att inte ha makten Motgan, trots
  att ni har merparten av Media till era skydslingar?

  Läste någonstans att Mogge var Nygift, då har han väl annat att syssla med än att
  gnälla över dem som städar upp efter er! ?

 2. Och i vanlig ordning lägger såzzarna allt sitt krut på att skylla sina egna misstag på andra. Det är ju pga. Magdalenas schabbel som Nato-ansökan hamnat i blåsväder. Och trots att Erdogan är en riktig skitstövel så har han ju faktiskt rätt i att Sverige är som ett drivhus för all världens terrorister. Det är ju numera uppenbart för hela världen, om nu detta var obekant för någon.
  Hade nu inte Morgan varit en så oduglig sopa så skulle inte Magda behövt muta den vilda kurd-kärringen för att få behålla makten. Och hade inte Magda varit så maktgalen så hade hon sluppit muta kurden en gång till. Tacka tusan för att dessa falskspel retat gallfeber på Erdogan. Sen är det ju inte bara dessa senaste misstag som sänkt vår trovärdighet. Såzzarna har ju under lång tid prioriterat makten före förnuftet genom sin ständiga import av all möjlig drägg, för att säkerställa ett fördelaktigt valresultat. Erdogan har nu ertappat såzzarna med brallorna nere, så nu sitter vi här med skägget i brevlådan.
  Mogge — Det blir bara patetiskt med skramlandet från din tomma tunna !

  15
  1
 3. Gnäll när han inte får vara med och bry sig.Gnäll när han borde ha varit med och brytt sig…

  22
  1
 4. Sveriges största pladderhatt, en justitieminister som satt på händerna i många år skall nog hålla en väldigt låg profil om vad andra gör. S flesta politiker i Löven o Andersson regeringen skulle vända på varenda sten, dom hade behövt fixa ett stenbrott, det blev knappt en sandlåda

  23
  1
 5. Ojdå, Mållgan har vaknat ur sin skönhetssömn, han har ju vilat sig i form de senaste 8 åren så han borde vara sprallig vid det här laget.

  22
  1
 6. Om jag vore tvungen att välja mellan en tunna skit eller Mogge
  så är valet mycket lätt,jag väljer tunnan för den kan jag ha nytta av
  även om den är tom.

  33
  1

Kommentera