18 thoughts on “Va Fan SVD

 1. Generellt är inte SvD:s krigsrapportering ryssvänlig och på ledarplats är det ingen tvekan. När jag såg denna bloggpost tänkte jag direkt att det är TT och mycket riktigt. SvD är naturligtvis ansvariga för sin publicering ändå men väldigt många av de artiklar i SvD som känns DN-aktiga kommer från TT. TT är som DN ungefär, vänsterliberal värdegrundsjournalistik med låg trovärdighet. Sänker SvD:s trovärdighet att köra TT-skit.

 2. Nu har jag ju inte läst mer än vad som står här, men jag kan inte förstå varför det skulle vara så hemskt med ett reportage från Ryssland.

  För min del tycker jag att det kan vara intressant att få veta hur stämningen är i Ryssland. Det kan ju bli så att opinionen mot kriget vänder. Att många börjar vilja ha hämnd. Tror att Putin räknar med detta.

 3. Det var då inte Ryssland som ockuperat bitar av ukriana 2015 . När man även tog friheten att sjuta ned ett asiatiskt passagerarplan .
  Man var visst inte nöjd med den krigföringen ? Så man återkom några år senare och har lustmördat i över ett år ?
  Vilken rätt har Putin att flytta gränser som han vill?
  Man får hoppas på att detta är slutet på den värsta mördar union värden har sätt tillsammans med alla militärjuntor och diktatorer ..

 4. Håkan D, när svara du mig om vilka fler länder och folk som det är rätt enl din fascistiska teori att angripa och förinta?

  Fascism och islamism skapar inga goda och framgångsrika samhällen.

  6
  1
 5. Förvånar mig inte att de goda socia.. journalisterna på SvD har goda och täta kontakter med sina handläggare i Kreml om hur de ska presentera informationen om den pågående speciella militära operationen i Ukraina.

  18
  6
 6. Det är väl positivt att närmare 1000 av Puttes terrorister dog på nyårsnatten så de inte längre kan våldta, mörda och tortera ukrainare. Det måste du hålla med om tovarish.

  Om du tycker att Ukraina börjar bli för tuffa mot terroristerna skulle jag föreslå att du åker över till Piter och anmäler dig som frivillig i den stolta ryska terrorarmén.

  10
  4
 7. Pettersson och alla andra svenska medelålders män verkar ha längtat efter krig ända sen värnplikten, och nu tror de att de deltar på Ukrainas sida hemifrån soffan. Man kan riktigt känna kåtheten när man skriver ännu en tweet eller blogpost om att skicka mer vapen.

  Det finns inga goda parter i krig.

  20
  35
  • Det gör det. Om en demokratisk stat försvarar sig mot en terrorstats illegala anfall så är den demokratiska staten i sin fulla rätt att med alla medel göra så, inklusive marschera in i Moskva och skjuta Putte i huvudet på Röda Torget om det är vad som krävs för att få slut på kriget.

   28
   7
  • I detta krig är god och ond sida väldigt tydlig eftersom det ena landet angrep det andra suveräna landet. Bland de tydligaste krig som inträffat sedan WW2.

   Det betyder naturligtvis inte att den goda sidan enbart gör snälla saker. Känns som du inte tänkt igenom det hela ordentligt. Om du inte är intresserad av Ukrainakriget är väl denna blogg inget för dig eftersom den handlar mycket om det?

 8. SVD och DN är samma katastrofala skittidningar lägg ner skiten nu.
  Tillsammans med kloakutsläppet och expressen.Äckliga.

  54
  8
 9. En gång i tiden var väl SvD den enda ‘stora’ tidningen man kunde bläddra igenom utan att spy, men nu, aldrig mer.
  Låt alla skittidningar dö Sotdöden.

  66
  9

Kommentera