Ännu en man hittad knivhuggen i Valsta

BROTTSLIGHET. Ytterligare en man har hittats stickskadad i Valsta i Sigtuna. – Den här stickskadade mannen var vaken och talbar och kommer föras till sjukhus med ambulanshelikopter, säger Per Fahlström, presstalesperson hos polisen region Stockholm.

Polisen söker nu efter gärningspersoner. och händelsen rubriceras som mordförsök.

– När brottsplatsen är lokaliserad kommer den att spärras av för en teknisk undersökning, säger Per Fahlström.

Det är oklart om händelsen hänger ihop med en tidigare händelse i Valsta där en man stickskadades.

Det är så nära varandra i tid och klart. Det är klart vi undersöker noga om det har koppling till varandra, säger Per Fahlström.

Polisen

Polisen

Blodig man hittad utomhus

Polisen fick under eftermiddagen larm om en blödande man i Valsta i Sigtuna.

Mannen hittades utomhus och polisen tror att han blivit stickskadad på en innergård.

Han var vaken och talbar när han fördes med ambulans till sjukhus. Polisen har inte gett några mer uppgifter om skadeläget.

De söker nu efter en misstänkt gärningsman.

Händelsen utreds som grov misshandel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ännu en man hittad knivhuggen i Valsta

 1. Detta kanske är självsanering mellan olika gäng grupperingar men det håller även på ett krig mot oss Svenskar med rån och misshandel . Man läser små notiser om hur folk blir utsatta för rån och misshandel .Exepel … I GP “Man slagen blodig på hållplats – förd till sjukhus” och igår man rånad och strypt/rånad vid hållplats. Man läser nästan varje dag om detta att folk blir rånade och misshandlade av troligtvis blattar (det skivs visseligen inga singnalament som vanligt)som åker runt och väljer ut vanligt folk som är på väg hem på natten eller på väg till jobbet tidig morgon. Man får vara beredd i detta arma land hela tiden pga tidigare naiva statsministrar Löfven och Reinfeldt.

 2. Om de ändå kunde sticka hem dit där de kommer ifrån .
  Hälsningar Sjöström

 3. Individen fick flyga oxå fast det är klimatet kris..
  Hur många pensionärer får det.

  13
 4. Om Fredrik Reinfeldts ”nya spännande Sverige”, en berättelse ur vardagen i Helsingborg för två veckor sedan:
  ”Rånare knivhögg kioskägare i magen”, ”- såg sina tarmar när han lyfte på tröjan”.

  Rånaren, maskerad med huva, solglasögon och ansiktsmask kom in och beordrade: ”– Öppna kassalådan!” Sedan gick allt snabbt, kioskägaren Ulf sparkade mot rånaren som stack honom i magen och försvann utan pengar. ”– Sedan såg jag en reva i tröjan, lyfte på den, såg tarmarna och insåg att jag blivit knivhuggen, låste kassan och sa till en kund att ringa 112. Poliserna som kom var fantastiska, la mig på golvet och var så omhändertagande. Vården jag fick var lika fantastisk, hörde hur personalen i ambulansen förvarnade lasarettet om att de kom in med ett magtrauma.” Han utsattes alltså för ett rån som också blev ett mordförsök, men säger att han inte känner något hat, att hat bara tar en massa energi, men funderar på hur vårt samhälle ser ut egentligen, vad det är som gör att någon tar sig rätten att göra som angriparen gjorde?
  (kort sammanfattning fr. lokaltidningen)

  25

Kommentera