Trump har inga politiska färdigheter kvar

USA. Kevin McCarthy ger inte upp kampen om talmansposten i det amerikanska representanthuset, trots att han misslyckats med att få ihop tillräckligt många röster tre gånger.

Republikanen McCarthy säger att han talat med expresidenten Donald Trump, och att denne uppmanat honom att fortsätta försöka för att ena partiet.

Tisdagens talmansomröstning var första gången sedan 1923 som representanthuset misslyckats med att enas om en talman.

Donald Trump fortsätter att gå till attack mot det egna partiet. I ett inlägg på plattformen Truth Social skriver expresidenten att det inte var hans fel att Republikanerna ”inte levde upp till förväntningarna” i mellanårsvalet.

Enligt Trump var det bland annat hanteringen av abortfrågan som fått väljarbasen att vackla, i synnerhet efter att vissa republikaner insisterat på att det inte ska finnas några undantag för aborter, inte ens vid våldtäkt eller incest.

Kommentaren visar att den tidigare presidenten har förlorat sin förmåga att läsa av republikanska väljare, enligt en av Trumps tidigare valkampanjsmedarbetare.

”Trump har inga politiska färdigheter kvar. Hans team är ett skämt. Fartyget sjunker”, skriver den anonyma medarbetaren i ett mejl till The Guardian.

-Pettersson säger att Donald Trump är duktig på att skylla ifrån sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Trump har inga politiska färdigheter kvar

 1. Det är bara att konstatera att de som inte vill oss väl är skickliga spelare. Istället för att fokusera på de verkliga motståndarna har de fått oss att slåss internt. Man använder samma teknik i USA som fått Sverige att rasa i utvecklingen. Man infiltrerar med femtekolonnare.

  Det jag inte förstår är hur de som går deras ärenden tänker. Ej heller förstår jag hur oligarkerna tänker. När de förstört västvärlden lär de inte vara välkomna i de länder som vinner på västvärldens förfall. Men de kanske tycker att proletariatets diktatur är gott nog.

  Det spelar ingen roll om det är en svart eller vit katt, så länge den fångar möss är det en bra katt.

  13
  5
 2. Som Pettersson skriver , duktig på att skylla ifrån sig . Vilken politiker i dag besitter inte den färdigheten ? Ett måste för att bli framgångsrik inom det skrået . Vi har dem inpå oss dagligen och stundligen samt att vi föder dem .
  Hälsningar Sjöström

  12
  2

Kommentera