Polisen söker en 23-årig man

EFTERLYSNING. Östjyllands polis söker efter 23-årige Mohamed Ahmed Abdi Farah, som misstänks ha varit delaktig i ett rånförsök i december i Århus.

Mohamed Ahmed Abdi Farah Bild: Dansk polis

Polisen har letat efter 23-åringen under en tid, men inte lyckats hitta honom. Därför publicerar polisen nu hans namn och bild i hopp om att få tips eller information från personer som har en misstanke om var han befinner sig. 

I ärendet där 23-åringen är misstänkt sitter nu två män i 16- och 20-årsåldern häktade.

Av hänsyn till den fortsatta utredningen vill Östjyllands polis i nuläget inte lämna ytterligare information om ärendet.  

Den eftersökte anses inte vara farlig men om du ser honom ska du inte själv ta kontakt utan ringa polisen istället. 

-Pettersson säger att ovanstående typ av efterlysning är vanlig i Danmark, medan det är sällsynt i Sverige. Jag undrar varför dansk polis klarar upp fler brott än den svenska polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Polisen söker en 23-årig man

 1. Apropå ingenting så anses man förståndshandikappad i Sverige om man har en IQ på 70 eller mindre. Genomsnittlig IQ i Somalien anses vara 68.

  32
  1
  • Svensk lösen
   Tveksamt om det stämmer, jag har träffat två somaliska läkare (inom sjukvården). De kan inte vara dumma iallafall.

   1
   10
   • Genomsnittet är 68 så det kan säkert finnas något somaliskt snille som närmar sig 100.
    Råkade på en läkare på vårdcentralen som var från Afrika, inte nog med att han pratade dålig svenska han bröt dessutom på danska av alla d-j språk. Som tur var hade jag bara ont i foten.

    12
    1
   • Om genomsnittet är 70 innebär det att hälften är dummare och hälften är smartare. Typ, förutsatt att normalfördelningen är – normal.

 2. Den svenska efterlysningen på pk-språk skulle lyda ungefär, polisen söker en man med normalt utseende, normal längd, normal vikt och normala kläder.

  29
  • Vill göra en rättelse då det i PK-Sverige bör lyda, polisen söker en person………..!, kön är ju valfritt att välja själv.

   20
 3. Om polisen identifierat 1000 gängmedlemmar, skicka hem dom så vi får frid i Sverige.
  Dessa 1000 kommer aldrig att tillföra Sverige något positivt.
  Och glöm att informera media, liksom politikerna gjorde när de tog hit IS terroristerna.

  25
 4. Svensk polis och rättsväsende har blivit ett enda stort skämt.

  11 stenkastare frikänns. 4 våldtäktsmän kan inte utvisas då de riskerar repressalier. 2 ungdomar rånar butik utan direkt påföljd. Listan kan göras lång!

  Vad värre ärr den snällism som hela rättssystemet visar upp. VEM TROR PÅ FULLT ALLVAR ATT EN YRKESKRIMINELL MIGRANT MED SOCIO KULTURELL EFTERBLIVENHET SKRÄMS TILL LAGLYDNAD?

  Den nya regeringen har visat sig lika feg, mesig och tafatt som den gamla.

  Varför rensas det inte upp i det kriminella migrantträsket på allvar?

  Polisen säger att de identifierat över 1000 gängmedlemmar. Varför kollas dessa inte upp av MIGRATIONSVERKET? De som har TUT kan skickas iväg samma dag. De som har PUT utreds ytterligare en gång. De som fått medborgarskap utreds på vilka grunder de fått medborgarskapet.

  Kan det vara så svårt att fatta att något måste göras??

  Och man kan börja med att ersätta polischefen och migrationschefen samt justitiekanslern som beviljade 840.000 i skadestånd till en våldtäktsman. (Offret sket man i).

  NÄR INTRÄFFAR PARADIGMSKIFTET på riktigt? PRAT HAR VI TRÖTTNAT PÅ!!!

  38
  1

Kommentera