Alla afghanska kvinnor och flickor får stanna i Sverige

INVANDRING. Migrationsverket stoppar utvisningar av afghanska kvinnor. Alla flickor och kvinnor från landet som söker uppehållstillstånd i Sverige kommer nu att få det, uppger Migrationsverket för TV4 Nyheterna. Anledningen är att situationen för kvinnor i landet har försämrats steg för steg sedan talibanerna tog makten förra året. 

Afghanska kvinnor under 1960 och 1970-talen

Det gör att vi nu har kommit till ett läge där begränsningen och inskränkningen av de mänskliga rättigheterna för kvinnor och flickor är så allvarlig att det innebär förföljelse, säger Carl Bexelius, rättschef på Migrationsverket.

Beslutet omfattar även journalister, människorättsförsvarare och företrädare för den tidigare regimen, oavsett kön.

-Pettersson har inget emot att byta några hundra afghanska kvinnor mot 30.000 ljugande afghanska män utan asylskäl som kommer från Afghanistan och Iran, så kan dom åka hem och störta talibanerna.

Men ”Alla flickor och kvinnor från Afghanistan som söker uppehållstillstånd i Sverige kommer nu att få det” har verkligen Migrationsverket tänk igenom detta och funderat på att det finns närmare 19 miljoner kvinnor i Afghanistan och några miljoner i Iran och Pakistan.

Hoppas regeringen byter ut Migrationsverkets generaldirektör eller lägger ned Migrationsverket.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Alla afghanska kvinnor och flickor får stanna i Sverige

 1. Hur ända in i glödheta tänker Migrationsverket? Har dom lyckats nollställa hjärnan helt sedan 2015? Skall vi nu börja om med samma elände, men denna gång med ”ensamkommande flickor/kvinnor”? Vakna för tusan!

  10
 2. Ankarkvinnor, ankarbarn …och sedan kommer männen och traditionen fortsätter. Vi kan inte lösa Afghanistans problem med afghanerna flyttar hit. I vart fall inte om de får ta hit resten av familjen.

  13
 3. Dags för ett nytt Luciabeslut och sedan en protokollanteckning till New York-protokollet med begränsning av asylrätten till grannländer och grannländers grannländer. Sedan en skylt vid varje gränspassage:

  ”Sorry, the all-inclusive is closed.”

  14
  1
 4. De vänsterextrema politrukerna på Migrationsverket letar febrilt för att hitta ”orsaker” för att stoppa utvisningar. Jag kan garantera att de kommer att hitta på flera. Frågan är vem/vilka som styr migrationspolitiken i bakgrunden.

  19
 5. Fullständigt vansinne.
  Ta bort den exklusiva beslutsrätten för Migverket i dessa frågor.

  – Ska hela 🇸🇪 bli ett enda stort slumområde..?!
  Vi kommer garanterat att gå under – inget snack om det.

  30
  • Endast kvinnor och flickor utan socialt nätverk (manliga släktingar) ska få asyl. Annars byts ankarpojkar ut mot ankarflickor. Ingen anhöriginvandring av män till dessa flickor ska tillåtas.

   12
   1
 6. Ja, man hittar på nya anledningar att släppa in utlänningar i Sverige.
  Extra skyddsvärda, extremt utsatt minoritet, hbtq-flyende, systrar med skyddsbehov osv (de kreativa hjärnorna jobbar på högvarv). Det skrev jag här redan efter valet då minskad invandring utlovades, nu ser vi att kvinnor får stanna för att de är kvinnor. Jag gissar det globalt finns ett 100-tal miljoner extra utsatta kvinnor med skyddsbehov…

  Sjuklövern lyder den globalistiska makten och kommer fortsätta ta in 80-120 000 utlänningar per år under mandatperioden 2022-26.
  Ytterligare ser och hör vi hur riksdagens partier lurar svenska folket!
  Och det korkade folket låter sig villigt och medvetet luras!

  47
  2
 7. Alltså politruker och politiker i detta land är galna, beslutet innebär ju att miljontals afghanska kvinnor kan komma till Sverige, därefter kommer resterande befolkning som anhöriginvandrare. Arma land och dess befolkning.

  48
  1
 8. Svårt korpulenta och vänstervridna Svenska batikhhäxor, vill icke på några villkor acceptera i många fall vackra utländska kvinnor, som skulle kunna tävla med dem om männens intresse.

  25
  7
 9. Förr var det gossarna som man ville behålla nu är det töserna….. gissar att man fortfarande behåller gossar osså…. alla vet varför

  39
  2

Kommentera Avbryt svar