Putin och Lavrov behöver inte västvärldens dekadens

MORAL. President Vladimir Putin och utrikesminister Sergej Lavrov säger att de inte behöver något från Västvärlden och absolut inte dekadensen och moralen från väst. – Pettersson undrar varför herrarna inte visar det?

Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov har valt att resa till paradiset Bali i Indonesien och ta en paus från Rysslands krig mot det västerländska fördärvet genom att ta på sig en Basquiat-t-shirt. Basquiat var en queer, antikolonial svart konstnär. Det är den typen av kille som skulle älska Sergejs krig och Rysslands lagar.

Lavrovs dotter, Ekatarina Lavrova är utbildad vid universitet – Columbia i New York.

Presidenterna Volodymyr Zelenskyj och Vladimir Putin har lite olika stil, det beror troligen på den ryska moralen. Modelejonet Putin hatar väst, men inte dess livsstil?

Två länder, två olika ledare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Putin och Lavrov behöver inte västvärldens dekadens

  • Jo tåckjakan var fin !! Den är säkert skottsäkra !? För det priset måste den skydda mot pansar skott!?
   Och risken finns att den blir testad snart ..
   En fysikers bil i Ryssland blev ju riktigt prövad ? Skall bli kul att se vad Putins extremt dyra jacka klarar

   4
   1
 1. Precis som muslimer och kineser som båda hatar det kristna väst så hatar Putte och hans terrorister väst av ren avundsjuka. De vet att vi har de bästa grejorna och de vet att de inte kan tillverka dem själva. Det gör dem avundsjuka.

  38
  14
  • Nä det är bra att Putin påstår det samtidigt så behöver inte Sovjetunionen gammal sattelitstater tåla Putin och hans underhuggare tåla väpnade konflikter mellan var tredje till femte år..
   Och om den inställningen finns i Ryssland så är idioternas tid förbi även i Ryssland. En kvarleva av gammal militärt diktaturer.

   11
   10

Kommentera