I Iran tvingas unga flickor att gifta sig med fångvaktare Avrättades sedan dagen efter

Protesterna i Iran. har inkluderat kvinnor som släppt sina huvuddukar och bränt dem offentligt, klippt håret och hållit skyltar som kräver deras mänskliga rättigheter.

Bland de arresterade finns hundratals barn – unga flickor som kämpar för sin framtid. Iran är ett av världens sista länder att avrätta “ungdomsbrottslingar”, med nio ålder av straffansvar för flickor, jämfört med 15 för pojkar. 

Men enligt iransk lag kan du inte avrätta en minderårig flicka om hon är oskuld. 

Den “problem” löser man genom att gifta flickorna med en fängelsevakt. som sedan våldtar henne under natten, innan man hänger flickstackarn.

LÄNK

En annan artikel om samma ämne, en av fångvaktarna berättar, hittar ni HÄR

18 thoughts on “I Iran tvingas unga flickor att gifta sig med fångvaktare Avrättades sedan dagen efter

 1. Det är ju så att Iran är ockuperar av araberna!! Dessa araber har förstört förstört både religion och kultur !? Irans ursprungsbefolkningen är persier! Och dom avskyr araber och är betydligt interligntare än jihadister

 2. Märkligt att ett högtstående land som Iran har torskat på islam. Iranier är vanligtvis välutbildade, landet har stora naturtillgångar, alltså de bästa förutsättningar.
  Där ser man vad religion ställer till med.

  24
  1
  • Ännu en av myterna som cirkulerar runt Iran som socialisterna hittade på under kalla kriget. Speciellt efter shahens fall 1979.

   9
   2
 3. Låter som om Iran är ett kalifat där de är goda muslimer.
  Hos islams arvtagare socialismen har man inte ens de “moraliska” principerna utan där kan alla likvideras vid vilken ålder som helst om den inte tillför Partiet något av värde.

  36
  4
 4. Jag blir så illa berörd av att läsa om vad odjuren och satans avföda gör med dessa modiga och starka flickor.Sign.Blodsven har så rätt i sitt inlägg om dom Svenska feministerna.Dom ser bara till sitt eget bästa i världens mest jämställda land och bryr sig knappast om sina medsystrar i dessa gräsliga länder med regimer som bara är ren och skär ondska.Kvinnliga Svenska politiker borde skämmas ögonen ur sig när man åker till dessa länder och tar på sig skurklutarna på skallen för att visa sin “vördnad “för dessa pajaser till mullor.Skämmes sjufalt för sådana tilltag.Usch !

  56
  3
  • Västvärldens feminister ägnar sig enbart åt att sparka in öppna dörrar. Inget annat är intressant för den 1968-sekten.

   47
 5. Och sådana regimer fjäskar vi för, och bjuder på Nobelfest.
  Svenska SIDA envisas också med att skicka 70 miljoner/år till Ryssland, medan EU sätter sanktioner. (Putin Tackar).

  40
  2
 6. Det var det värsta jag hört. Vad är det för djävla folk i de där länderna? O sånt där vill de ha hit. Usch.

  46
  2
 7. Det har jag inte förut hört talas om, verkar otroligt. Och hur vet “dom” att hon är oskuld?

  8
  23
  • Det är väl ett rimligt antagande att småflickor i 9-årsåldern är det. Så är det i min värld, är det inte så i din? Nu gifte sig visserligen ”profeten” med en nioårig, men det är väl för cirka 1400 år sedan.

   19
   3
   • “Nu gifte sig visserligen ”profeten” med en nioårig, men det är väl för cirka 1400 år sedan.”
    Det gör de fortfarande i muslimska länder.

 8. Det blir ta mig fan bara värre och värre i dessa skitländer,varför säger inte den övriga
  världen ifrån och avpolleterar dessa idioter till ledare,radera bort dom från jordens yta.

  51
  3
 9. Medans svenska “kvinnorättskämpar” skriker sig hesa i världens mest jämställda land, samt gärna tar på sig slöja för att blidka skägglurkarna och pissmedia tiger still….

  59

Kommentera