23-årig man död efter skottlossning i Köpenhamn

POLISARBETE. En 23-årig man dödades på onsdagskvällen efter en skottlossning i Christiania, Köpenhamn, Danmark. Polisen fick rapporter klockan 17.46 om att skott hade avlossats på Pusher Street. En stor styrka skickades till fristaden och det visade sig att 23-åringen träffats av flera skott i vad som ser ut som ren avrättning. De anhöriga har underrättats.

Polisen kommer inte att gå närmare in på om den dödade har haft gängrelationer.

Enligt Ekstra Bladets uppgifter arbetade den 23-årige mannen i ett haschstånd i Christiania. Han var ett relativt okänt ansikte på gatan, vilket tyder på att han inte har jobbat där särskilt länge.

-Pettersson noterar att den danska polisen är snabba med att lämna ut signalement, mördarna verkar se ut likadant där som här.

”I samband med skottlossningen på Christiania söker vi en man som av vittnen beskrivs som av somaliskt ursprung, iklädd svart vindjacka, svarta träningsbyxor och svart keps”

 För några år sedan skrev vi på bloggen om en dansk polis”Jag är jätteglad att jag inte arbetar hos den svenska polisen”Vi talar om vad vi vet, oavsett om det är mord, våldtäkt eller något annat brott där gärningsmännen kanske har setts. Vi talar om så bra som vi kan i ett försök att lösa fallen, säger Ove Dahl till Ekstra Bladet och fortsätter Jag har många exempel från min tid när vi har fått hjälpt av allmänheten. Om vi inte ger någon information alls, får vi ingen hjälp, förklarar den danska polisen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

KommenteraAvbryt svar