Ryssland stänger gränserna för vapenföra män

RYSSLAND. Enligt uppgifter till den ryska exiltidningen Meduza planerar Ryssland att stänga gränserna för män i åldrar som kan beröras av mobiliseringen.

Bild: Ryska försvarsministeriet

Enligt den Lettlandsbaserade tidningens källor väntas beskedet ges efter att de omstridda så kallade folkomröstningarna slutförts i ockuperade ukrainska områden den 27 september.

Officiellt omfattar den ryska mobiliseringen 300.000 personer, men den oberoende ryska tidningen Novaya Gazeta uppger att den faktiska siffran kan ligga närmare en miljon.

-Pettersson säger att Vladimir Putin och den ryska regeringen är kriminella och ljuger hela tiden.

Putin lovade att inte invadera Ukraina och sedan dess har lögnerna fortsatt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Ryssland stänger gränserna för vapenföra män

  • Gamling. Det är du som sprider för mycket Putinpropaganda. Vad är det som är västerländsk propaganda i inlägget?

   ”Men hur har ni tänkt att Putin och Ryssland ska besegras utan att ni själva stryker med?”

   Hur ska du klara dig? Flytta till Putin eller?

   Vad tror du oddsen är att Vladimir överlever kriget? Han hotar med kärnvapen varje vecka, jag tror att det finns tillräckligt många kloka ryssar för att stoppa honom innan han gör allvar av hoten om inte kommer han att få svar på lämpligt sätt.

   Det blir ingen fred förrän Putin försvinner på ett eller annat sätt.

   12
   10
 1. Som framgår av tidigare kommentarer stängde även Ukraina gränsen för vapenföra män. Hur kommer den avgående feministiska regeringen reagera över det? Det av vänstersidan förhatliga Israel är ett av få länder som är jämlika när det gäller förvar av landet.

  18
  2
 2. En desperat fascistledare, som ser hur unga ryska män tar avstånd från att våldföra sig på Ukraina. Arma land och arma lakejer på bloggen. Till tumme ned brigaden skickar jag även veckans dra åt …………(Ryssland)

  15
  24
 3. Jaa inte okänt… Det kom en del från USA till Sverige som inte ville åka till Vietnam. Samtidigt sattes svenskar i fängelse för att de vägrade göra militärtjänst…..

  32
  3

Kommentera