Abdimajid Osman kan inte bo i Sverige längre

RASISM. Abdimajid Osman, pappa till svenskhataren Bilan Osman, ser ingen framtid i ett Sverige som blir allt mer främlingsfientligt. ”I våras sa jag upp mig från ett välavlönat jobb som jag har haft sedan länge. Jag arbetade inom vården och undervisade på en medicinsk fakultet i Sverige samtidigt som jag forskade inom samma område. Jag lämnar Sverige efter 36 år och byter land ännu en gång. Det har blivit allt svårare att leva i ett alltmer främlingsfientlig Sverige”, skriver Abdimajid Osman i Aftonbladet.

”Jag kom hit som ung flyktingkille från Somalia i en dimmig och småkylig septembermorgon 1986. Jag är oändlig tacksam för Sverige som gav mig trygghet och utbildning. Det blev en docent och biträdande professor i medicinsk genetik av den unge flyktingkillen som kom till Stockholms central i den där morgonen för 36 år sedan.

Men det är ett annat Sverige nu. Det blåser främlingsfientliga vindar på ett sätt jag aldrig kunde föreställa mig.

Visst, har det alltid funnits rasism i Sverige men det är en helt annan typ av rasism nu. En råare och mer accepterad rasism i den politiska och mediala debatten.

Jag har sett hur den nya rasismen vann fotfäste även inom akademin, hos välutbildade personer. Jag har hört när studenter av afrikanska ursprung kallats för ”koko” och ”mindre begåvade”. Jag har vid ett flertal tillfällen hört N-ordet i olika fikarum av personer med ledande ställning inom akademin. Jag har sett hur olika måttstockar tillämpats beroende vilken hudfärg man har”.

-Pettersson tror att herr Osman ljuger. Jag har svårt att tro att han vid ”ett flertal tillfällen” hört ordet neger i olika fikarum av personer i ledande ställning inom akademin.

Nåväl, det får vara hur det vill med det. Jag hoppas Abdimajid Osman tar sina barn och fru med sig. Somalia behöver den somaliska kompetensen eller blir det Ryssland nästa?

Abdimajid Osmans konto är fylld till bredden med pro-rysk propaganda.

Nedan lite från dottern Bilan Osman…

Somalia är ett bra land, speciellt för somalier…

Det är inte torkans fel – stoppa biståndet, rädda Somalia och Afrika

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

41 thoughts on “Abdimajid Osman kan inte bo i Sverige längre

 1. Det far och dotter sysslat med är inget annat än vad de beskyller oss svenskar för, rasism.
  Hon som bär namnet efter det verktyg hon borde få känna på, hemfaller till hets mot folkgrupp då hon anser oss alla vara rasister.

  39
  • Nej nej, svennebanan och svennehororna kan/får inte bli kränkta, bara de ”rasifierade” har det privilegiet. Hets mot folkgrupp är enkelriktat.

 2. Ja vi behöver inga klanupgörelser i förorterna! Och efter som större delar av kan tillhörigheten är muslimska jihadister så är det faktiskt inte en sekund för sent det är däremot för sent för Ebba Åkerlund med flera så ta dina jihad polare och åk hem där kan ni slaktar varandra sia och suni ? Ja här är förtroendet för er förbrukat nn

  37
 3. ”tack” och hej, stick och ta med dig resten av familjen men betala först tillbaka all utnyttjad välfärd.

  53
  1
 4. Visst har Han rätt, Sverige har blivit mer rasistiskt då svenskarna blir förnedringsrånade, munpissade och ständigt lurade i försäkringsbedrägerier av utländska skojare, Svenskarna har ju t.o.m. betalat Somalias statsskuld nu under pandemin. Men att lämna Sverige nu när det kanske blir ändring på det, där man inte ger bonusar för hudfärg och kanske applicerar en lag som gäller för alla oavsett hudfärg, där de som betalat in till skattesystemet har rätt till en pension på ålderns höst, inte som nu där folk från jordens alla hörn tar del av svenskarnas egenproducerade välstånd och som tack vägrar att integrera sig. Istället dryftas att göra Sverige till en klon av det skitland man flytt ifrån.
  Hur kan det komma sig att Svenskarna 2% av Europas befolkning tar emot 25% av alla Somalier som anländer till Europa, -det måste ju bero på rasismen…..

  70
  2
 5. Det som han kallar rasismen i Sverige ökade samtidigt som det bara vällde in mer och mer personer som egentligen hatar att bo här men tydligen gör det ändå för att dom får betalt för att göra det. I deras hemländer vore det väl enklare att bo, men inte lika välbetalt. Om han tar med sin hatiska dotter så skulle nog ingen svensk sakna henne. Hon kan ju få ett jobb i hemlandet istället där hon kan fortsätta att hata dom som inte är ense med henne. Det vore lycka för alla. Så den ökade rasismen som det tals så mycket om beror väl mest på att svenskarna aldrig blev tillfrågade om dom ville bli hatade och spottade på.

  62
  1
 6. Det så kallade N-ordet är det som mörkhyade rappare använder även om vänstersidan försöker utvidga begreppet. Neger, från latinets niger som betyder svart, användes även av Martin Luther King jr. i hans berömda tal framför Lincolnmonumentet i Washington D.C.

  Jag utgår ifrån att Osman lämnar ifrån sig både pass och medborgarskap samt alla eventuella pekuniära krav på konungariket på vägen ut. Man måste bryta alla band med ett fascistiskt, rasistiskt land. Eller hur?

  60
  1
  • Vad än du gör, håll inte andan medan du väntar honom och hans familj att utvandra.

   26
 7. Tack en mindre….
  Hoppas som någon skrev,att familjen följer honom !
  Om sedan Afrika eller annat land långt bort är egalt !!

  62
  2
 8. Om han nu hör och ser sådana hemska saker, varför står han inte själv upp mot främlingsfientligheten, det låter ju som det är viktigt för honom. 36 år i landet, om man inte är ”svensk” vid det laget är det något fel. Han har antagligen bott i Sverige längre än i Somalia eller Eritriea eller var han nu är i från.

  56
  1
 9. Undrar vilket land han väljer. Kommer vara intressant att se om han väljer ett annat land i Europa. Hoppas själv på Danmark. Skulle vilja se han i Danmark.

  18
  2
  • En ledtråd?
   ” olika måttstockar tillämpats beroende vilken hudfärg man har”
   Låter som han inte lyckats i karriären. Kallas ”rasism” av sådana som han. Hoppas Bilan följer med.

   34
   1
 10. Det är bara media som skriker om rasism. Jag har blivit misshandlad av en muslim och sjukskriven för detta över ett halvår. Statistisk sätt harjag blivit utsatt för våld av muslim nu mer är tidigare i livet. Jag skulle nog inte säga att rasismen har ökat, däremot har våldet från muslimflyktingarna ökat.

  78
  2
  • Sanningen är nog att det blivit svårare att profitera på offerrollen och att folk i allmänhet vill bortse från hudfärg och bostadsort och snarare se till beteendet!

   30
 11. Det var väl förmodligen det enda förnuftiga beslut denna neger har tagit, att flytta från Sverige.
  Han bör naturligtvis också ta hela sin negerfamilj med sig när han åker, men glöm inte att betala räkningen!
  Han och hans gelikar har kostat oss svenska skattebetalare miljarder och åter miljarder!

  Sverige är för oss svenskar, afrika för negrer, kina för kineser, att det ska vara så svårt att förstå!

  92
  4
 12. 36 år i Sverige och nu mer tunnhudad än någonsin tidigare.
  Han sade upp sig för att någon sade ett N-ord i ett fikarum.
  Som låtsas-vuxen var han så vek att han fick flytta till ett annat land.

  76
  4
 13. Har professorn funder över orsaker till varför Sverige blivit mer Främlings fientligt??

  Troligen inte, för i så fall hade han kunnat hitta massvis med orsaker?

  70
  3
 14. Knappt ens en nyhet då det kommer över 100.000 årligen till Sverige inte tvingade just hit utan för att de inte gillar läget hemma sas…. naturligtvis finns det säkerligen många som tycker precis motsatsen osså…. men feel free…. helt OK att flytta….. om man har ett bra alternativ….

  45
  5
 15. Nu förstår man var Bilan fått sitt kroniska missnöje ifrån.Har denna familj inte slagits av tanken som är den att hur man uppträder så blir man också bemött ? Gnällspikar som bara letar fel i allt och alla brukar sällan göra någon större social succe….

  78
  3
 16. Det finns ingen titel som är så devalverad som Professors titeln, det förstår
  man när herrar som till exempel Henrik Arnstad kan bli professor, förr var
  Professor något man såg upp till, så är det inte idag! Undantag finns som alltid!

  78
  3
 17. Du Gorskaren och och högavlönade invandrare, lova en sak ta stortruten till
  Dotter med dig när du reser, henne har du i vart fall inte lyckats att uppfostra
  Sticker man ut bäbben och är oförskämd mot befolkningen i det land man
  kommit till ska man räkna med att få en knäpp på näsa, oavsett ifall hon är född
  här eller inte. Är utvecklingen så mycket bättre i det land du åker tillbaks till,
  så lycka till där,! Det finns ingen befolkning i något land som låter sig nöja med
  att människor från andra länder kommer dit och snackar om för dem hur dom
  ska vara, det är kanske det som Bilan fått smaka ?! Goodbyj vink, vink!

  79
  3
 18. Många utlänning och svenskar gillar att känna sig kränkta, alltid nån annans fel.
  Förövrigt tror jag inte killen flyttar och gör han det så blir det nog inte Somalia.

  61
  6
 19. Varsågod !

  Det står herr Osman fritt att lämna Sverige och alla bidrag.
  Det finns dessutom betydligt fler för herr Osman med familj säkert trivsammare islamistiska länder att flytta till !

  89
  3
 20. Jag uppfattar detta som ett löfte. Förstår att offerkofftorna börjar ta slut. Snacka med dottern, hon vill säkert med, så missnöjd som hon är.
  Bygg upp soptippen ni kommer ifrån, med de kunskaper, du tillskansat dig här i landet, på vår bekostnad. För inte fick du din utbildning i Somalia, eller hur?

  107
  3
 21. Lycka till säger jag .
  En klar Win/win situation.
  Tar han ned sig resten av familjen blir det bingo

  106
  3
 22. Abdimajid Osman, är det ditt tack för allt vad Sverige har gett dig att du går ut och spyr galla över Sverige i pressen. Vi är väldigt glada att slippa kravmaskiner som dig.

  136
  4

Kommentera