Islamism finansieras av EU

ISLAM & VALET 2022. Islamism finansierad av EU? Ja, dina skattepengar finansierar organisationer som strävar efter att upprätta sharialagar i Europa.

-Pettersson hör inget eller väldigt lite om islamism och islam i valdebatten trots hotet islam utgör mot vårt sätt att leva.

En film från Charlie Weimers, SD…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Bloggen har i många år kritiserat islam och de krafter som tillåter islam att breda ut sig i Sverige. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor som vi publicerat flera gånger tidigare men gärna påminner om

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Islamism finansieras av EU

 1. Claphaminstitutet i Stockholm, ger på 64 sidor en mycket utförlig information om ”Islamiska värderingar kontra västerländska värderingar”
  Citat:
  ”Sverige och Europa står under 2020-talet i ett spänningsfält mellan tre värdesystem: dels den kristet grundade kultur som historiskt format vår kontinent, dels den sekulariserade filosofin; och där båda idag utmanas av en starkt auktoritär islamisk kultur som främst via invandringen blivit ett starkt växande inslag i vår del av världen. En bokstavlig tolkning av islam är ett hot mot det svenska och europeiska samhället och människors grundläggande fri- och rättigheter.
  I Sverige föredrar 52 procent av alla muslimer sharialagar framför svenska lagar.”
  Läs om islam som nu utgör ett hot mot vårt sätt att leva:
  https://claphaminstitutet.se/wp-content/uploads/2022/02/Clap-rapport6-digital.pdf

  14
 2. Vad fick s i utbyte? Pengar? Röster? Anställning efter politisk karriär?

  Eller var det ren dumhet?

  Inget av alternativen är särskilt smickrande.

  25

Kommentera