4 av 10 kanalmigranter kommer från det krigsfria Albanien

INVANDRING. Vi har blivit lurade och vi har blivit vilseledda. Sedan flera år tillbaka har regeringen inte släppt uppdelningen av ursprungsländerna för dem som har korsat kanalen illegalt, och vänsterinriktade människorättsadvokater har insisterat på att de som kom in flydde från krig och förföljelse.

Nu avslöjar Mail on Sunday – som ett resultat av en läckt rapport – att 4 av 10 av de som tar sig över engelska kanalen faktiskt gjordes av människor från Albanien, en fredlig NATO-medlem och kandidat för EU-medlemskap som inte har lidit av någon konflikt på minst 25 år. Den här exponeringen var så chockerande och upprörande att den hamnade på förstasidan. Du kan läsa artikeln i sin helhet här.

-Pettersson säger att för dom som kommer över Medelhavet till EU är siffrorna ännu värre, knappt tre procent är flyktingar resten är ekonomiska migranter. Tänk er om våra politiker följd FN:s flyktingkonvention, då hade Sverige tagit emot 30.000 flyktingar i stället för en miljon ekonomiska migranter.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “4 av 10 kanalmigranter kommer från det krigsfria Albanien

  • Oj:
   Ja så behövs ju de själva av Albanska maffian för att mottaga,och omfördela det syd-amerikanska knarket till bl.a. Italien (sjövägen) o. övriga Europa med lastbilar ! ;(

   11
 1. Albanien av alla länder som är det enda som kan konkurrera med Ukraina,i form av korruption o. kriminalitet i Europa….
  Väl dessa parasiter inte valde Abzurdien….

  20
   • Pettersson:
    Förlåt men Stenbock är ingen expert som du på Ryssland..,.
    Mina siffror och tal får jag i första hand från Europeiska TV/Nyheter o. olika dagstidningar.
    Exempelvis har jag just erfarit att flera av Wiens nobla butiker tvingats stänga,sedan de ryska turisterna har minskat de senaste två åren.Ryska turister stannar även längre på sina semestrar,och därför drabbas även Hotell o Restauranger av minskningen !
    Ja kriget har skadat mycket inte enbart i Ukraina,och värre lär det bli under kommande vinter,för oss alla i Väst-Europa.

 2. Det är oviktigt om de kan försörja sig själva så länge de röstar rätt, dvs (S).

  Massmigrationen kommer att fortsätta även om (S) säger motsatsen.

  LÖGNER VINNER MAN VAL PÅ!

  29
  4
 3. Av Migrationsverket utgivna uppehållstillstånd gick 7% till kvot- eller konventionsflyktingar. Med andra en andel av dessa flögs till Sverige genom UNHCR:s medverkan. 40% var anhöriginvandrare trots att knappt någon av all-inklusive-gästerna var självförsörjande som utlänningslagen kräver.

  31
  3

Kommentera