Sol igen – Ungsvenskarnas vallåt

VALET 2022. Ungsvenskarna, SDU, är ett demokratiskt socialkonservativt ungdomsförbund med nationalistisk grundsyn. Deras konservativa idé bygger på strävan efter en nation präglad av de värden som länge varit vägledande i Sverige. Ungsvenskarna ser därför ett återupprättat folkhem som den viktigaste grundstenen i återbyggandet av en välmående nation.

Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna verkar som en sektion inom moderpartiet. Framförallt är ungdomsförbundets uppgift att förbereda unga människor för att bli framtida sverigedemokratiska politiker.

Sol igen – Ungsvenskarnas vallåt – Stoppa Sosseriet.

Införskaffa din egen Stoppa Sosseriet t-shirt här

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Sol igen – Ungsvenskarnas vallåt

  1. Det känns hoppfullt om klokare politiska insikter får börja ta form i unga människor. Det är viktigt förstå hur en nation, som Sverige ska få möjligheter att utvecklas och behålla demokratin. Jag har inte heller greppat hur det i sin helhet ska gå till men det måste skötas enkelt och logiskt. Att utvisa utländska kriminella och återvandring av bidragsturister är exempel på en nödvändig början. Då får svenska medborgare för första gången på länge sina rättigheter någorlunda omhändertagna i sitt egna land. Hjälpberedskap ska byggas upp i Sverige för omedelbar tillfällig hjälp vid t.ex. naturkatastrofer i både utland och Sverige. Regelbunden försörjning år efter år för friska invandrare på svenskarnas skattemedel ska som sagt var upphöra och inte göras till en livsstil. Malmö är ett av skräckexemplen på en kommun med urusel ekonomi kan man säga. Skatterna ska förstås gå till militärt och civilt försvar, sjukvård, äldrevård, infrastruktur och utbildning.

    19
  2. Ja Flickorna på Riks är käcka donnor, dom lämnar ingen oberörd,
    inte ens Annie Lööf ? (Rebeccas kompis)

    24

Kommentera