Sandor om att låta arbetslösa invandrare bo i dyra bostadsområden

INSÄNDARE. Socialdemokraterna i Borlänge har svaret på hur integrationen ska bli bättre. Arbetslösa invandrare från utsatta områden ska få chansen att bo i dyra bostadsområden.

Hur dom skulle tas emot och hur skulle grannarna reagera?

Sandor Herold.

Dom skulle hälsas välkomna av grannarna och några negativa reaktioner skulle inte komma fram eftersom svensken under mer än 40 år uppfostras till att bli en viljelös varelse och acceptera det faktum att han är en andra klassens medborgare i sitt eget land.

Skulle en lag införas som tvingar svensken att lämna över sitt hus till en invandrare och bosätta sig i dennes nedgångna lägenhet i ett s k ”utsatt” område så skulle svensken göra detta utan några större protester.

Svensken skulle likt en drogad papegoja bara upprepa flosklerna om ”alla människors lika värde, solidaritet och jämlikhet” och annat samtidigt som han bär ut bohaget från sitt eget hus under uppmaningar och glada ”jalla jalla” tillrop.

När detta är gjort kommer troligtvis svensken att fråga den nye ”ägaren” om denne är nöjd med slutstädningen av huset.

Ovanstående är kanske något överdrivet, hoppas jag i varje fall, men faktum kvarstår att förslaget från Borlänge kommun är bara ytterligare ett steg från att vara andra klassens medborgare i eget land till att bli tredje gradens medborgare i eget land för svensken.

Sandor Herold

17 thoughts on “Sandor om att låta arbetslösa invandrare bo i dyra bostadsområden

  1. Det är som sagt redan en realitet, att man trycker in invandrare, speciellt från 3dje världen i nästan alla bostadsområden. Kommunerna runt om i hela Sverige rekvirerar ett visst antal lägenheter i varje hyreshus och även inköps det ett stort antal bostadsrätter i de stora bolagen, HSB, Riksbyggen bl.a. Sen har vi alla de privata bostadsrättsinnehavare som dyrt hyr ut sina lägenheter till Migverket.
    Med det sagt så är varenda bostadsområde i de större samhällena förpestade.
    Djursholm, Höllviken, Skanör Falsterbo, Täby och liknande, där de som bestämt hur vi andra ska ha det håller till är förskonade.

    24
  2. Nu har ju politikerna chansen att föregå med gott?? exempel och visa oss hur vi ska gå till väga.

    24
  3. ”Svensken uppfostrades för att vara en viljelös varelese”. Sant. Men varför lyckades det? I förna sk Öst-Europa matades vi med kommunistisk propaganda från morgon till kväll och från förskola till universitet. Det lyckades inte – Polackerna är och förblir de mest rebelliska i hela Europa. Borde inte svenskarna ha lite mer kriticism? More balls?

    76
    • Säkerligen något historikerna kommer att gräva i och ha åtskilliga teorier om när svenskar och Sverige är ett minne blott.

      Om 50 år? 30?

  4. SOM DU RÖSTAR FÅR DU LEVA!!

    Hur vill du ha det? Energiransonering? Rån, trakasserier, otrygghet, ……………… osv

    Eller vill du bara ha det gamla fina Sverige tillbaka??

    97
    • Då måste politikerna som lägger det här förslaget vara de som flyttar först och föregå med gott exempel! I alla kommuner där det införs. Men vi vet alla att det aldrig kommer att hända. De kommer att skylla ifrån sig och hitta på bortförklaringar varför just de som vill ha hög invandring ska slippa bo med invandrarna.

      25
      • Hanna ,det kan ju inte vara lämpligt att ytterligare sänka iq nivån i dessa avskumsområden med genomruttna sossar eller ?

  5. Sandor letar efter enskilda ovanliga förslag för att sedan klanka och klaga på oss vanliga svenskar.

    2
    102
  6. Det finns naturligtvis en boendekarriär precis som en arbetskarlar, och dom brukar följas åt. Att våra vänsterfeministiska politiker ska förstå det är mycket begärt.
    Trist för svenskar som gnetar och sparar för att äntligen kunna köpa ett hus, när muslimidioterna som inte kan något mer än att göra jävelskap får ett gratis.

    80
  7. Håller med dig Sandor, det är ett sjukt och mörkt sverige med otaliga varianter av att klä av svensken steg för steg vår egen identitet.
    det smygs in i alla medier dygnet runt att vår roll som stollt svensk inte längre är önskvärt.

    96
  8. Förslag: Befodra försvarsminister Hultqvist till GÅRDVAR i Tjärna ängar efter valet. Ygeman ansvarar för rockarderna mellan adeln och skatteslavarna.

    62
    • Ta med Jämställdhetsminister Eva Nordmark som spanare och känselspröt så att hon kan slå larm till Gårdvaren om det kommer någon för nära som hon tycker är otäck, t ex någon från AfS.

      47
      1
  9. Ja du Sandor det man idag tror är en stollig överdrift kan mycket väl vara verklighet imorgon.

    89
  10. Sandor
    Det är valår.
    Och sossarna är desperata och skitskraja för att tappa sina platser vid syltburkarna .
    Och det tar sig olika uttryck . Bl.a det du kommenterar .
    Ena gången ska deras importer få bo i de dyraste bostäderna.
    Nästa gång ska Ygerman riva hela Malmö för att få ordning på eländet .
    Sitt i båten Sandor . Nästa vecka kommer nya lögner på löpsedlarna.
    Det viktigaste är att det blir ändring den 11 september .

    115

Kommentera