Kraftig rysk beskjutning av Mykolajiv

UKRAINA. Staden Mykolajiv i södra Ukraina har utsatts för hård beskjutning under onsdagsmorgonen, uppger borgmästaren Oleksandr Senkevytj på meddelandeappen Telegram, enligt CNN.

Ryska bombardemang mot den strategiskt viktiga hamnstaden har ökat sedan i fredags, och helgens attacker var de allra kraftigaste sedan krigets början, uppger Senkevytj.

-Pettersson säger att hamnstaden Mykolajiv är en av tre som var tänkt för spannmålsexport, men det verkar Ryssland ha glömt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Kraftig rysk beskjutning av Mykolajiv

 1. Snart kan Ukraina flå den ryska björnen. Ryssens kraftansträngningar ger inte mycket utdelning. Dödsryckningarna har börjat.

  24
  16
  • Fel igen Håkan!

   Ukraina har för länge sedan sagt att de bör kunna börja försvara sig ordentligt i augusti när fler soldater utbildats och bättre vapen kommit fram. Vi är snart där…

   Du har pratat om Ukrainas kapitulation under hela vägen ryssarna tvingats tillbaka från Kiev…👍🏼

   Varför klarar du inte av att svara på de tre frågor du fick i ett annat inlägg?

   35
   22
  • LOL… det är rätt. När verkligheten inte stämmer överens med indoktrineringen kommer envishet i paritet men en åsnas klara dig igenom krisen.

   23
   4
  • Håkan Dahlberg lusläser Nyheter från Kreml och sätter all sin tilltro till Nyheter från Kreml.

   17
   11
  • Håkan D:
   För alla civilas skull som nu dagligen dödas,hoppas jag du får rätt. Hittills påstås att siffran lär ligger kring tusentals,oskyldiga civila,som dödats.Hoppades annars en del av deras otaliga Oligarker och maffiabossar skulle stryka med,men dem tycks det tigas tyst om….

   9
   19

Kommentera