80 män åtalas för gruppvåldtäkter

BROTTSLIGHET. Över 80 män, som misstänks ha deltagit i gruppvåldtäkterna mot ett filmteam i sydafrikanska staden Krugersdorp, ställs inför rätta, rapporterar The Guardian.

Några av de misstänkta i zama-zamas

Det var i fredags som beväpnade män ur ett gäng som kallas zama-zamas överföll en grupp artister och produktionspersonal som deltog i inspelningen av en musikvideo. Åtta av kvinnorna i gruppen våldtogs.

Inspelningen skedde vid en övergiven gruva och de misstänta ska vara illegala gruvarbetare som gräver efter guld i Johannesburgorådets många stängda gruvschakt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “80 män åtalas för gruppvåldtäkter

 1. Det var lätt att hitta åt de skyldiga, bara att följa spåren av bananskal till hyddorna!

  3
  1
 2. Nu snurrar det nog i 7-klövrarnas huven.
  I feministernas värld är dessa individer Hjältar och Offer.

  Nästa tanke för 7-klövrarna blir…
  “80 st potentiella Nysvenskar. Individer med den inställningen skulle kunna Boosta det pågående folkmordet på svenska folket rätt bra.”

 3. Jag läser på andra håll om protester mot våldtäktsmännen utanför domstolen, något som troligen inte hade hänt här hemma, för här hemma hade massmedia skrivit en massa snyftartiklar om våldtäktsmännen istället…

  16
  • Polischeferna hade gått ut med att det var en olyckshändelse, MSM hade meddelat att de var på fel plats … Beroende på hudfärger såklart..

 4. Rödvinsvänstern stödde ett “fritt” Sydafrika utan “apartheid”. Men när det blev fria så blev det tyst och statistiken försvann. Svarta är för dumma för att knyta skorna, än mindre kapabla att sköta ett land. De levde bra som slavar åt den vita mannen. Den vita fick pengar och den svarta hade mat och husrum. Piskor förekom ytterst sällan. Kunta Kinte är inte på något sätt representerande. En av mina chefer var från Sydafrika, han skrek åt invandrare när de kom för att handla. SÅ SKALL DET VARA!

  74
 5. I Sverige våldtas 20.000 svenska kvinnor och barn varje år, vilket blir nästan 55 våldtäkter per dag!
  (Christian Diesens rapport)
  Ruskiga siffror för ett litet land som Sverige, men…
  Myndigheter och regering i maskopi med en genom korrupt media döljer och mörkar!
  Däremot slår dom på stort när en svensk man gjorde en rivstart med sin nyinköpta bil och när en 90-årig dam vinkade till en annan 90-åring på ett “otillåtet” sätt.
  Sverige är en genomruttet och mycket sjukt land.
  Dom ansvariga för massinvandringen och dess politruker borde lagföras och straffas för alla dessa fruktansvärda brott mot oss svenskar!

  87
 6. Det är någ flera personer nu som önskar & inte önskar att någon av deras kameror var påslagen.

  Trenden av anmälda våldtäkter i syd-africa har varit generelt nedåtgående under flera års tid.

  Förresten the Guardian också informerar angående dom 21 nattklub döda i Syd-africa att dom värlar ha truckit metanol. Pettersson skrev om händelsen tidigare

  https://www.theguardian.com/world/2022/jul/19/traces-of-methanol-found-in-teenagers-who-died-at-south-african-nightclub

  16
  3

Kommentera