Zigenare mördade sin egen mamma

KLANSAMHÄLLET. I natt skrev bloggen om ett mord. Nu misstänks två zigenarbröder ha kört ihjäl sin egen mamma och försökt mörda mammans nya pojkvän på Hisingen i Göteborg. Polisen bekräftar att de anhållna männen är släkt med kvinnan.

Kvinnan var i 40-årsåldern. De misstänkta bröderna är i 20-årsåldern och är båda kända av polisen sedan tidigare.

Bröderna körde på mamman och ytterligare en person, mammans nya pojkvän som vårdas på sjukhus med allvarliga skador.

Dessutom är ytterligare två personer, männens farmor och farfar, misstänkta för grovt skyddande av brottsling. Beslut om häktning för de fyra anhållna personerna ska fattas senast på onsdag.

Polisen

-Pettersson säger att det är inte jag som förstört zigenarnas varumärke och det blir inte bättre av att byta namn…

I drygt 500 år har eländet pågått i Sverige

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Zigenare mördade sin egen mamma

  1. Polis och brandkår vet att de bränner bort plasten på kablar om natten.
    Dvs rättsväsendet vet att zigenare stjäl kablar!
    Har du diesel i tankar vid ditt obevakade företag så är zigenare där och stjäl.

    43
    • Zigenarkultur ? Du kan fråga Hynek Pallas som ”vet allt” om zigenarkultur och har skrivit en bok om de gulliga zigenarna – han vurmar för zigenare och kritiserar alla som inte tycker som han.

  2. Från Flashback, länk till video (där de efter mordet med bilen):
    ”…åker runt i sin bil med krossad ruta och pratar i högalartelefon med nån, skäller och gormar på romani, sen går ut och kollar på skadorna på bilen…”
    https://www.facebook.com/100077323076593/videos/424139513084990/?story_fbid=pfbid05o3BRWSTmXQgdG4bvzievqWhy7EL6YaYfLSk1JFacJee9hwXNyDNqfF41RzaGZiPl&id=100077323076593

    …ytterligare citat från Flashback: ”- Han skrev så här på mammans live för 3 v sedan: ”Du o din nya kan gömma er vart som helst men jag hittar er / din älsta son G.G”. (Och den yngre sonen hotade i sin tur mamman genom att skriva: ”Din syster och Peter ska få”).

    Information som beskriver den romska kvinnans av tradition låga ställning. Den romske mannen med ensamrätt att bestämma, gör det genom att använda psykiskt våld med kontroll, kränkningar, hot, skuld och skambeläggning, eller genom fysiskt våld, med alltifrån enstaka slag till mord.
    ”Hedersrelaterat våld och förtyck – gentemot romska kvinnor i Sverige”:
    https://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1535350/ATTACHMENT01.pdf

    33
  3. Integrerade i det Svenska samhället?
    Klan kulturen passar inte in i civiliserat samhälle oavsett hur mycket pengar man öser över diverse meningslösa integrations projekt.
    För mig är det bara rött kort som gäller för missanpassade grupperingar.
    🤬🤬🤬

    64
    1
    • Rufus B:
      Mestadels arbetar det nattskift.
      Bl.a. deras yrken ingår förut om att stjäla kopparkablar,metaller,statyer av alla slag,men även kyrkotak/regnrennor av koppar ,står högt i kurs bland dem….
      När det passar besöker de även nya byggarbetsplatser och stjäl vitvaror och annat intressant. I undantagsfall lägger dig sig även under bilar,och sågar av katalisatorerna (som lär innehålla några dyrbara ämen)
      Tja annars sover de länge framåt förmiddagarna och lever ett behagligt liv i f,d, Sverige. Bidragen utbetalas i vanlig ordning åt dem,likt vår pension !!

      63
      1
    • Rufus, Du måste skoja ! Zigenarna och arbete ? Om Du menar kriminella handlingar som ett arbete så är de arbetare på ackord.

      • Menar du bröderna Samuelsson? Jag hade en lumparkompis från Degerhamn. Han var från vettet. Fullständigt från vettet.

        Vet du vad som är det dummaste som finns?

        2
        2

KommenteraAvbryt svar