Tvångsskolan: Om integrationen och makten över dina barn

VALET 2022. Skolan håller på att gå under! …och står samtidigt stark? Hur kan samma skola beskrivas på så olika sätt av samma regering? Är vinstdrivande skolor verkligen det största hotet mot det svenska skolsystemet – eller finns det politiska anledningar för att göra just friskolorna till syndabockar för att dölja andra typer av problem?

Dessa frågor tar jag Henrik Jönsson i veckans video om TVÅNGS-SKOLAN.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Tvångsskolan: Om integrationen och makten över dina barn

 1. Om koranskolor:
  Undervisningen i skolorna går ut på att barnen pluggar sida upp och sida ner av Koranen utantill. Inga andra ämnen förutom Koranstudier och arabiska anses behövas. Dokumentären “Among the Believers“ är en ögonöppnare som visar den omfattning och inverkan som radikal islam har på barn (och är bl.a. förbjuden att visas i Pakistan):
  https://m.youtube.com/watch?v=lNut1K34aFg

 2. Starta och ombilda friskolorna till ”kristna” friskolor 😁 Det skulle lösa många problem och antagligen göra dem väldigt attraktiva…

  • Och varför inte i stil med tex engelska, tyska och internationella skolan starta ”Svenska Skolan” med särskild inriktning på svenska språket, vår historia och våra traditioner!

   13
   1
 3. Förbjud Islamiska skolor NU!!! De har inget i 🇸🇪 att göra… UT!

  44
 4. Alias Roland

  Ett mått på graden av oförstånd hos de politiker svenska folket valt är om de försöker ta ifrån föräldrar rätten att göra det bästa för de egna barnen. Dit hör att barnen skall få gå i en så bra skola som möjligt. Rätten att värna sina barn. Om nu politikerna vill bestämma annat än föräldrarna vill är det skäl att välja annat parti, det måste vi inse.

  42
 5. Religion är en privatsak och skall under inga omständigheter bekostas av skattebetalarna. Återstår: Att definiera begreppet religion.

  44
  • Det finns ideologier förklädda till religion som måste betraktas och behandlas som det de egentligen är.

   39
 6. När det gäller sjukvård, väljer våra politiker det privata vårdalternativet Sophiahemmet.
  Var trodde ni annars att de får covid-19 sprutor före alla andra.

  25
  3
  • Föräldrarna borde få betala merparten av skolavgiften, då skulle skolan troligen bli både billigare och effektivare.
   Det många föräldrar gör nu är att klaga men inte ta ansvar.
   Skolan har inget trollspö, eleven måste göra arbetet.

Kommentera