Sex gripna på Kiviks marknad – slogs med basebollträn

BROTTSLIGHET. Tre tonåringar har skadats och förts med ambulans till sjukhus efter att flera personer slagits med varandra på Kiviks marknad, uppger polisen.

En tavla gjord av tusentals äpplen i Kivik

Polis larmades till området vid halv ett i natt och påträffade då flera personer som slogs med varandra med basebollträn.

Tre skadade personer, samtliga män födda -05, förs med ambulans till sjukhus. Ytterligare en man född -06 har blivit slagen men behöver inte akutsjukvård. 

Sex gärningspersoner har gripits misstänkta för misshandel:
Man, 65-årsåldern (Gripandet har hävts). 
Man, 45-årsåldern
Man, 45-årsåldern
Man, 25-årsåldern (Anhållen). 
Man, 18-årsåldern
Man, 17-årsåldern (Gripandet har hävts). 

Det verkar som de misshandlade är tonåringar som försökt planka, åka karusell gratis och att gärningsmännen arbetar på marknaden.

Kiviks marknads vd Tony Andréasson vill inte spekulera i vad som ligger bakom misshandeln på marknadsområdet natten mot lördag. Han säger att det inte handlar om att personer misshandlats för att de plankat in på området, vilket är en uppgift som förekommit.

Här var helt öppet. Knallarna höll på och riggade sina kiosker och de på tivolit höll på med sina säkerhetstester. Folk kunde gå in och ut, säger Andreasson.

-Pettersson säger att det har gått vilt till på Kiviks marknad i hundratals år men jag undrar vilka som tar med sig basebollträn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Sex gripna på Kiviks marknad – slogs med basebollträn

 1. För mig låter det som svenska busfrön, aj aj inte åka karusell gratis. Gärningsmännen osar zigenare eller tattare på långt håll.

  3
  1
 2. Så de har börjat ta inträde för att komma in på Kiviks marknd. Då kan man ju bara hoppas att de får så lite besökare så de får slå igen.
  Som om inte parkering och fika redan hade hutlösa turistfällepriser.
  Konstigt att någon överhuvudtaget vill åka till ett ställe, numer fullt av afrikaner som säljer samma skit på 25 ställen för hutlösa priser.
  Marknaden var bättre förr, före massinvandringen.

  18
  1
 3. Jäklar vad kriminell jag känner mig nu.
  I bilens bagageutrymme har jag en st morakniv ( för att skära upp sopsäckar på tippen ) och en st teleskop hjulmutternyckel.
  Dessa saker kan användas för annat ändamål, om man låter fantasin vandra iväg.
  Vilket kap jag måste vara för polisen.

  14
  2
 4. Jag har en momentnyckel ca 60 cm lång i bilen för att kunna efterdra hjulbultarna vid behov (kommer jag att hävda) 😁
  Hur räknas det tro?

  26
  3
 5. Alltså dessa skåningar, de har väl slagits med basebollträn i alla tider? fast babberadarn har just nu fullt utslag så jag undrar………!

  25
 6. Hmmm… Undrar om de kommer att åtalas för innehavet av slagträn som kvinnan som hade ett i kofferten på bilen?

  Det många inte vet är att de kan åka dit på knivlagen om de förvarar en kniv, ett slagträ eller liknande i bilen genom aktivisternas uttolkning av lagen. Samtidigt anser HD att innehav av två automatvapen inte är grovt olaga vapeninnehav. Dags att verka för personligt ansvar inrättsväsendet.

  62
  1
 7. ”Sex gripna” på 70 talet hade rubriken varit ”Sexgripna” med hänsyftning till att man blev gripen av sexshowerna på Kivik… Var det Boel hon hette med ormen?

  38
  1

Kommentera