Vad gör Bilan Osman i Sverige?

INVANDRING. Bilan Osman, född 1992 i Göteborg av Somaliska föräldrar är före detta kolumnist i Expressen, Svenska Dagbladet och medarbetare/föreläsare på stiftelsen Expo. Sedan januari 2021 är hon krönikör och reporter på Dagens ETC. Hon växte upp i Linköping. Wikipedia

Bilan Osman. Foto: Expo

Om Bilan Osman på bloggen, läs gärna och fråga er. Vad gör Bilan i Sverige?

-Pettersson säger, vårda språket när ni kommenterar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Vad gör Bilan Osman i Sverige?

 1. Han som gjorde tavlan var svensk.

  Det är svenskt att provocera och utmana mallgrodor. En gång i tiden kunde det se ut som tavlan Osman postat.

  Men, nu är rollerna annorlunda. Nu är det nya auktoriteter som gäler. Den där provokationen är ointressant idag, historia. Den dagen Osman postar Vilks rondellhund är hon lika modig som De Geer var med Skända flaggan då det begav sig. Kommer ju inte hända eftersom Osman bara är en fegis som utnyttjar situationen och blundar för sin egen auktoritetstro.

  Låt er inte provoceras av tramset.

 2. Hon är bara ytterligare ett bevis på att det inte räcker med att vara född och uppvuxen i Sverige för att vara svensk. Hennes lojalitet ligger ju uppenbarligen någon helt annanstans.

 3. Hon borde göra sin nation en tjänst och åka hem och bygga upp sitt hemland. Tacka Sverige för att hon fått en bra och gratis utbildning och ta med sig detta till Somalia som behöver henne och hennes fränder.

  12
 4. Men hon såväl som en del andra som häcklar Allt Svenskt behöver att få
  reda på att här föreligger inget tvång att dom måste leva i Sverige, det är
  minst lika lätt att flytta ut som det är att drälla in över gränsen hit,så far i frid!

  13
 5. Vi har yttrandefrihet i Sverige (än så länge) och det hon uttrycker är helt ok. Hennes åsikt. Och då får hon acceptera och respektera att t ex koranen bränns eller att det ritas rondellhundar av Muhammed. Det är att leva i ett fritt och demokratiskt samhälle utan att behöva bli stenad för sina åsikter.

  97
  • Det är inte olagliga uppmaningar i sej men man kan skönja ett visst Sverige-hat. Låt oss dock göra ett försök att vara opartiska och inte ha förutfattade meningar och istället utveckla det hela. Kanske läser några nysvenskar detta och lär sej något.

   Att svika fosterlandet och att vara onationell är svår-preciserade aktioner så istället kan nämnas några förväntningar på medborgare. Utan att nödvändigtvis vara nationalist bör man som en medborgare:

   – Växa upp och gå i skola
   – Börja jobba och försörja sej själv (och betala skatt)
   – Vara laglydig (inkluderar att respektera ordningsmakten)

   Om alla medborgare gjorde sitt yttersta för att följa dessa punkter skulle Sverige fungera utmärkt. Det vet vi sen förr. Utöver dessa är det faktiskt inte mycket som begärs, förutom om Sverige mobiliserar för krig för då kan man kallas in till tjänstgöring.

   Vill du bränna flaggan så gör det men starta bara ingen stor eldsvåda. Vägra vapen, inga problem. Det vore faktiskt väldigt bra om vissa grupper vapenvägrade. Att vara antisvensk är säkert också OK bara du är laglydig. Bränn koranen, bibeln, Tintin, vad du vill.

   18
   2
 6. Äh, det är bara dåligt, inte ett dugg provokativt. Bilan faller och hon med den..

  54
 7. Invandrare är antagna till grupperna som vakar över varandras axlar. Och har funnits där en tid.
  Judar, hbtq, feminister och invandrare vakar över varandras axlar, jagar varandras fiender, spionerar på varandras fiender, anger varandras fiender. De gynnar varandras framgång, de kvoterar in varandras i makten.
  Jag är ett vittne på att de oprovocerat attackerar fria människor bara för att de är rädda för kompetens!
  Jag och min familj har attackerats av samtliga fyra grupper!
  Det är ett blodtörstigt gäng, de hatar svenskar, ljushyade nordbor. De arbetar aktivt med att förinta svenska nationen.
  De kommer se till att ljushyade nordbor blir en tiondel av befolkningen!
  När du möter någon av dem betrakta den som en fiende dom vill dig illa, tills de tydligt bevisat motsatsen!

  DET ÄR INTE HAT ATT DELA EN KUNSKAP ELLER REDOVISA EN SANNING!

  69
  2
  • Kerstin Nilsson:
   Här är det svårt att hänga med. Finns det inte “judar, hbtq, feminister och invandrare” som är ljushyade nordbor?

   Finnar, norrmän, danskar är invandrare. Av hbtq och feminister är den absoluta majoriteten ljushyade, likaså med judar. Så jag ger inte ett dugg för din sanning.

   14
   13
   • Jag borde lagt till “inte alla” eller “långt ifrån alla”. Men det är så jag sett grupperna samarbeta och samarbetet bygger på grupptillhörighet, därför blir det svårt att utesluta namnet på grupperna.
    Det låter som hatretorik, men jag hatar inte, jag vill berätta det jag vet.
    När jag beskriver en grupp som tex hbtq så är det just personer med egenskapen att kunna höra till den gruppen, det har fört dem samman.
    Ja det kan låta hårt och blir svårt att hänga med, vi har ju fått inpräntat i oss att om någon nämner gruppernas namn utan att tillhöra gruppen så ska vi misstänka hatretorik.(en metod att sitta säkert)
    Systemet är en grund för att kapa branscher, arbetsplatser, media, politik osv, det är oerhört effektivt, se hur Sverige utvecklas!
    Och igen, jag hatar verkligen inte grupperna, men deras framfart exkluderar människor och jagar människor helt oprovocerat. Jag känner människor i alla nämnda grupper och jag önskar dem frihet.

    18
   • Jag tror inte en sekund på att dessa grupper du nämner, varav de flesta är ljushyade nordbor samarbetar mot ljushyade nordbor.

    Jag tror inte ens de finns som grupper.

    7
    6
 8. Det är ingen idé att kommentera….alla kommentarer är överflödiga….

  68
  1

Kommentera