Glöm att SD ger regeringen frikort

VALET 2022. L och M har hoppat på KD:s “erbjudande” om att avstå fler misstroendeförklaringar fram till valet – mot att justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) avgår.

Jimmie Åkesson

Det är inte Jimmie Åkesson inte pigg på.

“Glöm att Sverigedemokraterna kommer att lova regeringen frikort att missköta sig för att de gör sig av med en, förvisso exceptionellt usel, minister” skriver han på Twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Glöm att SD ger regeringen frikort

 1. “Mitt viktigaste uppdrag som statsminister är landets trygghet och säkerhet.”

  Så då låg han i fosterställning och skämdes varje gång som arvodet landade på kontot?

  11
 2. Men hur misslyckad är då Mogge, egentligen ? Ja, för oss normala människor är det ju ingen tvekan om att fan-skapet är en fullständig katastrof. Men från såzze-sektens horisont låter det nog annorlunda. Det var ju inte allt för länge sen som Magda bedyrade sitt “Fulla Förtroende” för detta sänke. Men vad är då en såzze-ministers främsta uppgift ett Valår ? Ja, inte är det att reformera och vara folkets ödmjuka tjänare. Nej, det viktigaste är, enl. sektens maktbegär att smörja kärnväljarna, utan några som helst förbehåll. Spelar ingen roll om de så är terrorister, kriminella gäng, mördare, rånare, våldtäktsmän, imamer eller mullor. Stryk dom medhårs hela tiden – åtminstone fram till valet i alla fall.
  Sin saktfärdighet har han visat prov på under samtliga dagar i snart 8 år nu. Helt enl. såzze-sektens önskemål.
  Så, enl. partiets retorik har han således utfört sitt ämbete med bravur.

  Men nu blir han nog ändå förpassad till de övriga dvärgarna i Tvitter-Troll-Skogen, under kodnamnet “Falsker”.

  46
  1
  • Centurion, Morgan tillhör det “inre gänget” sossarnas maktsfär, det verkställande utskottet. En sån sparkar man inte hur som helst. Det är säkert därför han fått vara kvar så länge. Likaså med Hultqvist och Ygeman. De 2 är visserligen ersättare, men ändå.
   Och att Strandhällskan också har ett starkt inte förtroende bland sossarna visar ju på hennes ordförandeskap i kvinnoförbundet. Och det gör att även hon får vara med vid vu’ s möten.

   20
 3. Häng med här, förvisso mina tankar; Morgan avgår inte. I misstroendeeomröstningen röstar. Kurdisan med höger. Alltså blir det som Maggan hotat med, hela regeringen avgår. Slutsats både vänster och höger har vunnit, men sen då? Jo, det avtal (november 2021) som regeringen ingått med kurdisan gäller inte längre. Erdogans argument, Hultqvist måste gå m.m. står inte längre i vägen för Finland och Sveriges NATO inträde. Dessutom om Sveriges inträde förhindras eller försvåras under tiden fram till valet är det Uffes fel. I detta scenario blr Maggan vinnaren. Därför tror jag att vänstern kommer att vinna omröstningen och Morgan sitter kvar trots Kurdisans högerröst och utan Ebbas utsträckta hand.
  Jamen vänster 174 mot 175 höger. Såblir det inte imorgon jag väntar med spänning på vem som felröstar eller är frånvarande. Sånt har hänt förr.
  Dessutom kommer sannolikt S sitta kvar som expedtionsministär då Uffeinte vågar axla ,rollen som statsminister 3 månader innan valet.

  17
  • Det har inte den minsta betydelse hur många som är frånvarande. Såvida inte en eller flera i vänsterpartierna fronderar mot sitt eget parti. Knappast någon i V eller S. Kanske någon eller några i C som har tröttnat på centerns partiledare.

   Magdalena Andersson har skitit i det blå skåpet. Det blir inte bra hur hon än gör. Tvinga Morgan Johansson att avgå frivilligt. Ombilda regering och plocka bort Peter Hultqvist och Annika Strandhäll. Vilka som ska komma i stället vet jag inte. Det kan i alla fall inte bli sämre. Någon efterträdare till Annika Strandhäll behövs inte. Hon kan fortsätta med sitt kvittrande efter att hon blivit fockad.

   16
 4. De sju förbereder samarbete efter valet…
  …som ska hålla sd utanför regeringsmakt!

  Alla sju partierna är med i processen att förstöra Sverige, de vill bara göra det på lite olika sätt och med olika förbehåll!

  67
  2

Kommentera